Sådan Stop ildelugtende fødder

Sådan Stop ildelugtende fødder

Uanset om fødderne er mere udsat i de varmere måneder eller bundtet op i lag, når det er koldt, er ildelugtende fødder et pinligt problem, de fleste mennesker udsættes for fra tid til anden. Ifølge Californien føromtale Medical Association er der mere end 250.000 sved kirtler i fødderne alene. Når denne kendsgerning betragtes, det er en underligt at folk ikke har ildelugtende fødder oftere. Regelmæssig mund hygiejne procedurer hjælpe stop ildelugtende fødder og den forlegenhed, de forårsager.

Instruktioner

• Rene fødder grundigt hver dag med en antibakteriel sæbe, der vil dræbe eventuelle bakterier, gør fødder lugter. Våd en vaskeklud og gnid antibakteriel sæbe på klud til at gøre en skummende skum. Vask hele foden med sæbevand dugen, og sørg for at få mellem tæerne på fodsålerne fødder, hæle og toppen af foden.

• Skyl fødderne godt; derefter tørre med et rent håndklæde. Tør alt omkring foden, herunder mellem tæerne.

• Beskytte fødder bliver ildelugtende ved sprøjtning antiperspirant deodorant spray på bunden af fødder, mellem tæer og på toppen af fødderne. Brug den samme type af antiperspirant deodorant spray du ville bruge til at holde armhulerne frisk duftende.

• Sætte på rene sokker. Hvis du er aktiv i løbet af dagen, uden for eller på gym, placere et ekstra par rene sokker i din pung eller taske, så du kan undgå at bære svedige, ildelugtende sokker. Bær sokker, der er lavet af naturlige fibre eller sokker, som væge fugt væk fra fødderne.

• Luft ud sko du planlægger at bære aftenen før, placere dem udenfor i solen, hvis det er muligt. Sollys dræber lille skimmel og mug sporer, der kan udvikle sig i sko som følge af fugt fra sved. Solen også slipper af lugt-forårsager bakterier inde i skoene.

Tips & advarsler

  • Bære naturlige fibre, såsom bomuld, uld og læder, på din fødder så meget som muligt. Disse naturligvis porøse materialer tillader fødderne at ånde, så lugt ikke er indeholdt i sko eller sok.
  • Sandaler så friske luften kan cirkulere omkring fødderne. Brug sandaler, så ofte som muligt, vejret tillader.
  • Hvis fødder er rød, kløende og har revnet hud ud over lugt, se en sundhedsperson om muligt fodsvamp eller andre mund betingelse.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com