Sådan spiser sorte trøfler

Sådan spiser sorte trøfler

Sorte trøfler er en lille, knobby svamp med en unik smag, der er nogle gange beskrevet som nøddeagtig eller musky. Trøfler vokse underjordiske, i nærheden af rødderne af træer, primært i Frankrig, Italien og Spanien hvor trænede hunde og svin anvendes til at sniffe dem ud. Sorte trøfler er høstet om vinteren og sommeren, og vinter trøfler har en mørkere kød og en mere intens smag. Friskrevet sorte trøfler er ofte serveret på grundlæggende stivelse som pasta og ris. Fettuccine med sorte trøfler er en klassisk fad i Umbrien, en region i Italien hvor svampene er fundet.

Instruktioner

• Kog fettuccine i ca 4 Potter vand blandet med 1 tsk salt. Mens pastaen koger, varm olivenolien i en stegepande og forsigtigt Sauter hvidløg. Holde olie varme, men ikke brun hvidløg.

• Rist trøffel med en bøde-hullers Rivejern, således at det er groft konsistens kursus havsalt. Risten kan tage et stykke tid og kan gøres før pastaen begynder at koge. Dog skulle trøffel revet og afsat til timer. Selv om det ville fylde køkkenet med sin aroma, ville det også miste smag.

• Dræn den kogte fettuccine og føje det til olie og hvidløg i stegepande. Kaste og jævnt pels pasta med olie. Hvis det foretrækkes, en pind af smør kan erstattes af olivenolie og 1/2 kop tunge fløde kan føjes til at gøre en tykkere, cremet sauce.

• Tilsæt revet sort trøffel og kaste indtil det er blandet gennem pasta. Servér fettuccine straks.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com