Hvordan man laver majs til fiskeri efter Kokanee

Hvordan man laver majs til fiskeri efter Kokanee

Kokanee er fisk, der er nært beslægtet med Sockeye laks og er værdsat af lystfisker-entusiaster til deres kamp og deres smag. En af de mere almindelige lokkemad til at bruge til at fange dem er majs. Kokanee kan ikke ud til at modstå chowing ned på stykker af majs. Ikke bare nogen form for majs, som mange fiskere vil fortælle dig, men hvid Shoepeg kerner. De gule kerner, uanset af hvilken grund, ikke appellere til dem. Ulempen at bruge majs er den næsten fuldstændige mangel duft at tegne dem i fra en afstand. Hele produktlinjer af dufte findes til at forberede din hvide Shoepeg majs til en fisketur.

Instruktioner

• Åben dåse majs og hæld indholdet i en Afløbsbakke. Afløb, hvad du kan af majs juice i en separat beholder, engangs. Du skal bruge denne væske til at blande farvestofferne.

• Dump majs ud af si på papirhåndklæder og sprede dem ud. Placer en fordoblet over stykke køkkenrulle over kornet og let tryk ned for at hjælpe fjerne hvad lidt fugt forbliver. Efterlade dem på håndklæde i 30 minutter.

• Opdele kornet i to halvdele og sætte en halv til en tom beholder til senere brug. Tag de resterende majs og sat i en anden beholder.

• Tilføje en teskefuld af den farvet farvestof af dit valg. Tilføje en halv teskefuld saften fra de drænede majs og rør langsomt. Hvis du har mere end én farve farvestof, kan du eksperimentere og gøre nogle af hver farve, eller mix farvestoffer for at opnå det ønskede resultat. Vente i 20 minutter og afløb farvestof og juice, og derefter placere farvede kerner på rent papirhåndklæder og lad dem tørre.

• Læg kerner tilbage i containere og vælge den duft du ønsker at bruge. Dufte er lavet af flere forskellige firmaer og kommer i varianter som rejer, kokanee særlige og sild. Du kan opdele kernerne i adskilte beholdere og prøve flere forskellige duft, hvis det ønskes. Tilføje en spiseskefuld af duft for hver beholder, lukke den og lad majsen, blød i duft i fire dage i køleskabet.

• Label hver låg med passende dufte, så du kan vide, hvilken duft anlæg hvor de bedste.

• Erstatte en kerne, der har varet i vand i mere end 30 minutter, som duften har nok slidt på det tidspunkt. Hvis du kører lav på din rede majs agn, kan du vælge at re duft kernen og kaste den igen. Hurtig scenting under fiskeri, bruge en gel-baserede duft, der ikke slides så hurtigt i varmt vand som blander vil.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com