Er det Okay at bruge dåse kikærter til Hummus?

Hummus er en mellemøstlig speciale, lavet af kikærter, tahini og andre ingredienser, der er blandet sammen for at skabe en saftig, fløjlsagtig dukkert. Mest autentiske opskrifter på hummus indkaldelse af tørrede kikærter, som skal være hydreret, kogt og afkøles før brug. Men for dem, der foretrækker en mindre arbejdskrævende tilgang, dåse kikærter gøre en fremragende erstatning.

Funktioner

Dåse kikærter er næsten nøjagtig den samme som tør kikærter, der har været kogt--de eneste forskelle er i deres smag og konsistens. Dåse kikærter, ligesom andre konserverede grøntsager, kan være lidt kedelig og kan undertiden har en særlig smag bliver lagret i en dåse. Denne smag er generelt subtil og kan blive stort set fjernet ved at skylle kikærter. Dåse kikærter kan også have en anden tekstur fra frisk kogte kikærter, som kan være kogt til kokkens smag. Teksturen af dåse kikærter afhænger af mærke du bruger--nogle mærker kan være blødere, nogle fastere og nogle mere vandlidende. Sørg for at vælge en god kvalitetsmærke for de bedste resultater.

Funktioner

Huden på dåse kikærter tendens til at være mere mærkbar end kogt tørrede kikærter. Skind er pulveriseret ved at at lave hummus, men de kan give det endelige produkt en noget anderledes tekstur, der kan være uønsket. For at fjerne skind, blot samle skylles dåse kikærter i et rent viskestykke og forsigtigt gnide dem sammen for at løsne deres skind, og inddel derefter skind fra kikærter.

Fordele

Ved hjælp af dåse kikærter gør skålen en snap til at forberede. Madlavning tør kikærter kan tage flere timer, men dåse kikærter er klar til at bruge med det samme.

Funktion

Dåse kylling ærter funktion på samme måde i en hummus opskrift som kogte tørre kikærter ønsker, men du skal tilpasse din opskrift til hensyn til forskellen i vægt og volumen. For eksempel, hvis en opskrift kræver 1 kop tør kikærter, ikke kan du blot erstatte 1 kop dåse kikærter, fordi de tørre kikærter vil være meget større, når de er kogt. En kop tørrede kikærter er svarende til cirka 3 kopper dåse kikærter.

Overvejelser

På grund af de mindre forskelle i tekstur og smag, kan hummus lavet med dåse kikærter ikke smage nøjagtig det samme, som hvis du brugte kogte tørre kikærter. Tilføjer ekstra tahini, kan citronsaft, hvidløg eller en anden ingrediens til at øge smagen af de dåse kikærter give bedre resultater både smag og tekstur.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com