Seks ugers organ Makeover øvelser

Et pund af fedt er lig med 3.500 kalorier. For at miste et pund fedt, skal du forbrænde disse kalorier med aktivitet. Hvis du vælger at ændre din sundhed i seks uger tilbyder den perfekte mulighed for at se hurtige resultater og også udvikle en livslang vane med fitness. Valg af øvelser, der giver de bedste resultater toppe listen over din indledende beslutninger. Lad os se på optimal seks-ugers organ makeover øvelser til at give hurtige resultater.

Engagement

En øvelse rutine virker ikke, medmindre du kræver ekspertise fra dig selv. Sæt et mål og fokusere på, at helt. Hvis du ønsker at tabe 20 pounds, droppe en kjole størrelse eller blot forbedre dit helbred, holde denne fokus front og center i dit sind. Du kan glide langs vejen, men ikke stoppe forfølgelsen af en bedre du. Forpligte sig til at udøve hver dag med vigor og hårdt arbejde. Afsætte en time hver dag til træning. Hvis du kan tilføje en rask aftentur i 30 minutter til din rutine.

Ramte puljen

Ja, begynde at svømme lige nu. Find en lokal svømmehal og besøge den hver dag. Svømning tilbyder et af de mest effektive hjerte-kar-træning tilgængelige. Denne form for motion byder på masser af valgmuligheder selv om du ikke har svømning slagtilfælde Michael Phelps. Ved hjælp af en kick bord, vandtrædning, svømning omgange eller udfører vandaerobic gavne din krop med modstand motion og meget lidt stress på leddene. Hvis du stadig har brug for overbevisende, Husk--personer lige vægt fra 130 til 190 pounds brænde mellem 472 og 690 kalorier i timen med moderat svømning aktiviteter. Ud af de 3.500 kalorier du vil brænde til at miste et pund fedt, giver svømning mulighed for at brænde en stor bid med en træning.

HIIT

Høj intensitet interval træning lyder som en kompliceret fitnesscenter rutine kræver en personlig træner. Tro om igen. Når du udfører regelmæssig motion, når din krop en tilstand af accept med dit niveau af aktivitet. HIIT udfordrer kroppen med perioder med intens træning efterfulgt af korte periode af resten. Du kan udføre HIIT på næsten enhver type af motion udstyr herunder elliptiske, cykler eller løbebånd eller bruge det som en kørende øvelse regime.

HIITS saldi perioder med høj anstrengelse aktivitet med korte perioder af mindre aktivitet oprette variabler i dit mål hjertefrekvens. En prøve HIIT rutine kunne inddrage gå i et rask tempo i 30 sekunder på et løbebånd. Tilbringe de næste to minutter kører i et hurtigt tempo. Disse to mellemrum blive en cyklus. Gentage cyklusser i 20 minutter og omfatter et fem-minutters warm-up og køle ned. Som din styrke forbedrer, sænke din HIIT cyklus hvileperiode og øge byger af hastighed til at udfordre din krop. Ikke udføre HIIT hver dag. Alternative dage at give muskel opsving tid. Så fortvivl ikke fordi HIIT træning fortsætter med at brænde kalorier og fedt lange når du er færdig med din træning.

Zumba dans Fitness

Sjov og effektiv træning til at holde dig motiveret. Overvej at tage en Zumba fitness klasse. De nyeste raseri i aerob træning tilbyder store latinske rytmer og dansetrin til brænder kalorier og fedt. De fleste klasser sidste for 45-50 minutter. Check din lokale YMCA eller fitnesscenter for klasse åbninger. Zumba tilbyder en anden type af intervaltræning skiftevis hurtig og langsom, enkle dansetrin til at brænde kalorier. Du vil svede og har en fantastisk tid med denne aktivitet, som ofte kaldes en "dance party." Dvd'er og onlineressourcer tilbyder rutiner, hvis du vælger at prøve Zumba i privatlivets fred for dit hjem.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com