Sådan Cook frosset fisk på en Pizza sten

Prøv en lækker fisk opskrift for travlt arbejdende forældre hvis børn har kræsne appetit. Det var opdaget næsten ved et uheld af en forælder, der ikke ønsker at bruge to forskellige bagning pander, to separate ovn temperaturer og har to separate gange for en familie på tre (to børn og en forælder) at spise middag. Planen var at smide nogle fisk pinde på pizza sten for dem, ligesom man ville gøre med pommes frites og tater tots. Men en tilapia filet var ønskes af forælderen uden at foretage en fremstilling af det. Så blev tilapia ala pizza sten født.

Instruktioner

• Følg vejledningen på de emballerede fisk for første optøning. Husk på, tid og temperatur til denne opskrift vil afvige fra vejledningen på fileterne emballage. Frosne tilapias er ofte individuelt indpakket og kan placeres i lunkent vand mens stadig i deres indpakning. Men tykkere fileter kan kalde til optøning i køleskabet et par timer, ifølge Fannie Farmer kogebog.

Vand optøning, placere i en skål med lunkent vand og derefter Forvarm ovnen til 425 grader. Bemærk, at vejledningen på emballagen af de frosne fisk sandsynligvis vil foreslå en lavere temperatur og en bradepande. Dette er anderledes, fordi du hovedsageligt sauteing fisk i smør på pizza sten.

Tilføj 1/4 kop citron saft. Fiskene vil tage 10 til 15 minutter at tø.

Fisk der er optøet i køleskabet, hæld citronsaft på når fiskene er stadig delvis, men ikke helt frosset.

• Fjerne fisk fra vand og individuelle emballage (hvis relevant), og Placer på pizza sten. Bemærk: Stenen, selv behøver ikke at være opvarmet før tid, som er anbefalet til pizza og andre almindelige anvendelser.

Skær citronen i halve og klemme på fileten. Tilføje gamle Bay krydderier, smør og krydderier efter eget valg før du placerer pizza sten i ovnen.

• Placer pizza sten på bunden rack. Bages ved 425 grader i 16 minutter. Ikke flip eller håndtere fileter under tilberedningen.

Smørret kan forårsage røg i ovnen, som faktisk tilføjer til smag. Hvis andre elementer er på pizza sten, såsom fisk sticks, Sørg pommes frites eller andre frosne varer, at lave mad på den tid og temperatur, for at efterlade mindst to inches af mellemrum adskiller dem og fileter som smørret vil køre ned af fisken lidt. Stenen absorberer nogle af fugt, så fisk at være skællet og stadig fugtig, men ikke klæg.

• Fjern alt fra pizza sten når kogetiden konkluderer, og straks tørres af pizza sten med tørre servietter og derefter et vådt håndklæde. Pizza sten er porøse og absorbere mange ting, så aldrig bruge olier eller sæbe når rengøring, ifølge opskrift Pizza.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har gamle Bay, et par streger af chili pulver, gør paprika, salvie og persille en god erstatning. Ikke erstatte noget for smør. Smør på stenen er hvad der gør denne opskrift arbejde.
  • Pizza sten forbliver ekstremt varme og absorberer fugt. Kontroller din ovn luffer er helt tørre, og håndtere med to hænder.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com