Sådan Fremhæv mørke hår derhjemme

Fremhæve dit hår derhjemme kan være en god måde at spare penge, som du ville have brugt på en salon. Det er også sjovt at gøre derhjemme, og du kan tilpasse dit hår præcis som du vil have det gjort. Fremhæve mørkt hår, selv i hjemmet, kan opnås nemt.

Instruktioner

• Udvælge din ønskede farve. De fleste dagligvarebutikker og store shopping kæder bære kvalitet oplyste kits til at fremhæve dit hår derhjemme. Fagfolk anbefaler, at du vælger en farve, der er kun to nuancer lysere for en naturlig og solbeskinnede ser.

Mørkere hår kan være vanskeligere at fremhæve end allerede lyst hår fordi den lysere farve og hvis for lys, kan kontrast med de mørke hår. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan dramatiske du ønsker højdepunkter at være. Mere dramatiske højdepunkter i mørkt hår er begyndt at blive en populær og ungdommelige udseende. Til dette look, pluk, en skygge der er tre eller flere nuancer lysere end din egen. For et naturligt look, vælge en nuance, der er to eller mindre nuancer lysere. Også, tjek udløbsdatoen på pakken af hårfarve før du køber til at sikre, at produktet er stadig god.

• Ikke shampoo dit hår dag din plan til at fremhæve den. Dette kan interferere med farve kemikalier og forårsage farve ikke at holde sig så godt. Du kan også prøve at bruge en afklaring shampoo på dit hår to dage i forvejen til farve til at hjælpe dit hår være i tip-top form for farve.

• Følge anvisningerne fra blanding, der kommer med hårfarve omhyggeligt. Undertiden anvisningerne kan være forvirrende og tager omhyggelig læsning for at sikre, at kemikalier er mixet ordentligt. Sørg for at bære latex handsker under håndtering af kemikalier, fordi de kan være skadelige for din hud og vanskeligt at vaske af. Også være sikker på, at når du blander løsningen, du bruger det højre væk og ikke lade det sidde for nogen tid inden brug.

• Brug af den oplyste børste, der følger med sættet, mætte omhyggeligt strimler af hår i den ønskede bredde. Beslutte, hvis du vil have mange tynde højdepunkter i hele dit hår eller kun et par store virksomheder. Det er bedst at starte i ryggen og flytte din vej frem at undgå børstning mod de allerede gjort dele i front til bagsiden. Du kan også foretrækker at bruge flad akryl pensler i stedet for penslen, der kommer i boksen for mere præcise anvendelse og kontrol. Sørg for at mætte hver strimmel af hår helt og gælder kun for det øverste lag af hår.

• Forlader de oplyste kemikalier i for den anbefalede tid, der er anført i brugsvejledningen og skyl dit hår. Nogle kits indeholder en lille conditioning pakket skal anvendes til dig hår efter du helt skyl dit hår med farvestoffet. Simpelthen skumme dit hår med balsam, som du ville med enhver anden conditioner, og skyl. Det er vigtigt at bruge og ikke bør smides væk fordi de kan øge levetiden af din farve. For at holde din nyligt Fremhævede hår pulserende, kan du få en shampoo til fremhævet og farvet hår.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com