Turistinformation på Cozumel, Mexico

Cozumel Mexico er en fortryllende ø i nærheden af Yucatan halvøen 12 miles fra kysten i Mexico. Det er en turistdestination kendt for Maya-ruiner, sandstrande og dybe hav dykning. Cozumel afspejler Caribien stil med Mexicanske flare.

Vandsport

Vandsport er en stor drage til denne ø-paradis. Nyde kajak, dybe hav fiskeri og snorkling. Hoteller vil bestille para-sejlads eventyr samt sejler ture.

Mayaernes kultur

Mayaernes kultur har stærke rødder til denne ø. Der er fire distrikter af Mayaernes ruiner hvor bygninger, der engang husede altre og helligdomme kan være turnerede. San Gervasio er åben dagligt og tosprogede guider er tilgængelige.

Festlighederne

Med en blanding af religion og dybt mayaernes historie har øen mange fester i løbet af året, herunder Påskeugen i foråret, festival of Santa Cruz i maj og San Miguel i September. Besøgende og lokale alle deltage sammen.

Køkken

Restauranter i Cozumel er rigelig og varieret. Der findes altid frisk fisk på grund af sin ø nærhed. Der serveres internationale retter fra det italienske Cajun-kinesisk, og selvfølgelig traditionelle mexicanske retter er altid på menuen.

Guidede ture

Muligheder for ture til lokale seværdigheder og eventyr er uendelige. Prøve at svømme med hvalhajer, lære hvordan at dykke og tage en Hummer tur gennem junglen. Forhøre dig hos dit hotel i reservationsoplysningerne.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com