Richard Simmons øvelser

Richard Simmons er en ernærings- og fitness-ikonet, hvis mission er at røre liv fra dem, der kæmper med vægten spørgsmål. Hans karriere begyndte i 1970 ' erne efter at have vundet sin egen kamp med vægten. Han indså, at der skulle være en sundhedsplan for de overvægtige, ældre og handicappede. Han fandt, at fitnesscentre var fyldt med mennesker, der var allerede i form, og han ønskede at hjælpe dem, der ikke var.

Walking

Richard Simmons har skabt en øvelsesprogram, der afspejler hans personlighed. Det er energiske og sjovt. Hans berømte motion videoer indarbejde optimistiske og populære sange med lav effekt, men høj energi aerobic. De skridt, han bruger er meget grundlæggende, og de er designet, så nogen kan gøre dem.

Rutinen vil starte med noget meget simpelt som at gå i sted eller trin haner. Mens du går på plads, vil han tilføje armbevægelser for at få hele kroppen bevæger sig i takt. Trin hanen ville at tage et skridt til siden, trykke dine fødder sammen og derefter træde til anden siden og trykke dine fødder sammen. Når du træder til side hæve armene ud til siden i skulderhøjde, og som du trykke dine fødder sammen, placere dine arme tilbage ned ved din side.

Grapevine

En anden grundlæggende trin er grapevine. Grapevine begynder med et skridt til side på begge sider. Cross bag, tage en anden side skridt i samme retning og tryk på fødderne sammen. Gentage en grapevine på anden siden. Der er en række måder at indarbejde armbevægelser med grapevine. Richard Simmons koreografer armbevægelser til at gå sammen med musik og tekster.

Jagter

Jagter bruges også i Richard Simmons koreografi. Jagter kan ske i enhver retning. De består af tre trin. Tage et skridt i enhver retning, træde sammen og trin igen i samme retning. Hvis du vil frem starter på højre fod, vil du træde frem på din højre fod med din venstre og frem igen på din højre fod. Armene kan tilføjes i en række forskellige måder, de mest basale ville være at have den modsatte arm frem som du jage.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com