Sådan oprettes en omvendt fransk Manicure

Fransk manicure kan se sofistikeret og smuk, men bruger den samme farvepalet af hvide, off-white og blød lyserød kan forlade fortalere for andre farver, der ønsker mere. En omvendt French manicure vil bruge en lys farve til størstedelen af neglen og en anden farve på spidsen, enten lysere eller mørkere. Dette kan bryde monotonien af den meget anvendt fransk manicure.

Instruktioner

• Blød hænder i varmt vand til at blødgøre dem og bruge en orange eller neglebånd, stick for at skubbe din blødgjort neglebåndene, giver mere plads til at male. Dette vil også skabe en glattere overflade for neglelak.

• Anvende hvidt (eller lys pink) neglelak på hver søm som sædvanlig. Start fra pinkie-finger og flytte indad til tommelfingeren på hver hånd. Dette er den base coat for manicure. Lad tørre helt.

• Begynd ved hjælp af mørkere (eller lysere) uigennemsigtig polsk på tværs af toppen af neglen. Polske kan anvendes i en lige linje tværs over spidsen af sømmet, eller i en halvmåne form. Hvis du ikke kan gøre denne fri hånd, bruge en guide, som kan købes i butikkerne i afsnittet skønhed. De er normalt klæbende halvmåner, der tillægger neglen lige under hvor du vil male og kan fjernes nemt.

• Lad spidserne af negle tørre helt. Brug den hvide polske igen på toppen, hvis nødvendigt. Ellers springe direkte til polsk klar top coat. Dette vil hjælpe låse i at pudse og skabe et skinnende look.

Tips & advarsler

  • Negle tips uigennemsigtig farve kan være enhver nuance, du ønsker. Sort polsk arbejder pænt til at oprette en dramatisk ser, som betyder rød. Nuancer, som pink, på spidsen skabe en blødere look.
  • Holde neglelakfjerner handy i tilfælde af fejl.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com