Er Arbonne Safe?

Arbonne er resultatet af Petter Morck vision at skabe enestående kvalitet af hudplejeprodukter. Med brug af naturlige og botaniske principper og Morck sammen med en gruppe af bio-kemikere udviklet biologer og herbalists høj kvalitet hudplejeprodukter, der er alle foretaget af Arbonne mærke. Ren, sikker og gavnlig: Dette er mantraet bag den oprindelige Swiss hudpleje linje af Arbonne mærke.

Arbonne oversigt

Arbonne produktsortiment omfatter kosmetik, aromaterapi, vægttab kosttilskud og kosttilskud. Arbonne har også udvidet til ernæring, vægtkontrol, fitness og liv ekstraudstyr og afhjælpe produkter.

Top ingrediens 1 udsat

Parabener bruges til at forlænge den hylde liv i Arbonne produkter. Dens fælles forekomst er i hårbalsam, tandblegemidler og barbercreme. Alt efter hudtype, kan denne ingrediens forårsage irritation og udslæt.

Top ingrediens 2 udsat

Natrium lauryl sulfat, populært anvendes i vaskemidler, rengøringsmidler, shampoo, tandpasta og eksfolierende scrubs, er i nogle Arbonne produkter. Afhængigt af doseringen, kan denne ingrediens forårsage hudirritation.

Top ingrediens 3 udsat

Ammonium lauryl sulfat er udbredt blandt hårfarve og blegning produkter. Det er også almindeligt anvendt på shampoo og i forskellige hovedbund behandling produkter. Arbonne hævder, at det overholder en begrænset dosering af denne ingrediens for at optimere sine produkter fordele og minimere risikoen for bivirkninger.

Følsom hud

Arbonne produktlinje er generelt sikkert at bruge. Men, mennesker med følsom hud og hud tilstande såsom rosacea og acne skal konsultere deres læge først for at forhindre allergiske reaktioner.

Kvalitetsingredienser

Alle Arbonne produkter er garanteret at være fremstillet af de fineste farmaceutisk kvalitet ingredienser, standard-møde planteekstrakter og urter og proprietært urte blandinger. Arbonne forsikrer sine kunder at dets produkter strengt følge FDA standarder på brug sine kemiske og naturlige ingredienser.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com