Hvordan at komme i form til High School Sport

Uanset hvad du vælger at spille sport er preseason conditioning nøglen til bedre ydeevne og færre skader. Eksperter siger, at i gennemsnit, det tager ca 2 uger til at komme i form til en fritidssport og 2 til 4 uger at komme i form til en sport, som du aldrig har spillet før. Følg disse trin, og du vil være klar til at spille dine valgte sport på ingen tid.

Instruktioner

• Få en fysisk. På high school niveau kræver alle hold, at du modtager en fysisk undersøgelse før du deltager. Din læge kan sørge for, at du ikke har nogen skader eller forhold du bør vide om.

• Planlægge tid til motion. Du vil ønsker at udøve i 30 minutter mindst 4 dage om ugen og løfte vægte for 15 til 20 minutter på en anden 2 dage. Tilføj i nogen tid for at strække. Hvis du planlægge disse sessioner i forvejen, vil du hurtigt udvikle en øvelse rutine, der vil blive en vigtig del af din uge.

• Vælg en conditioning aktivitet. Ville du foretrækker at gå, cykle, jogge eller udføre nogle andre aerob aktivitet? Du kan også variere dine aktiviteter; for eksempel kan du jogge 2 dage om ugen og cykle på de andre 2 dage.

• Udvikle et styrke-træningsprogram. Du kan gøre dette på egen hånd ved hjælp af 5-lb vægte eller vandflasker, eller du kan bruge kredsløb træningsudstyr, hvis du har adgang til et fitnesscenter. Information om styrketræning er tilgængelige på flere websteder. Du kan også bede din fremtidige coach for ideer om hvordan man opbygger styrke for sporten du vil gøre. Husk, at du bør gøre praksis styrketræning mindst 2 dage pr. uge.

Tips & advarsler

  • Folk, der har et reelt ønske om at udøve er dem, der holde sig med en plan. Husk at holde øje på målet - at være det bedste, du kan være i din valgte sport.
  • Hav det sjovt! En del af en high school sport team vil hjælpe dig holde fysisk fit, lære dig at arbejde med gruppemedlemmer og give dig en fornemmelse af skolens ånd. Du vil også få venner og være en del af et særligt fællesskab. Selv hvis dit hold taber, vil du blive en vinder, hvis du holder dig med det.
  • Stræk dine muskler, før og efter hvert træningspas. Dette vil hjælpe med at forhindre skader.
  • Nemt er det! Lad ikke din begejstring overtage og få dig til at gøre for meget for tidligt. Du vil ende op med overforbrug skader, der kan holde dig ud af spillet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com