Norge krydstogter til fjordene

Norge krydstogter til fjordene

Den bedste måde at påskønne de spektakulære norske fjorde er at sejle gennem dem. Med et krydstogt til fjordene, vil du nyde de imponerende vandfald, Ice udskårne fjorde og gamle Viking bosættelser samt det betagende landskab. Du kan vælge fra en bred vifte af krydstogter, der giver komfort og vejledning under rejsen, samt kombinationer af sejlads, ture med tog og naturskønne drev.

Fjorde upoleret Plus

Denne seks-dages tur starter i Bergen, kaldet porten til fjordene, berømte, fordi syv bjerge og syv fjorde omgiver den. Du vil boarde MS Tollesund i en gruppe kun 18 personer. Under denne krydstogt, vil du udforske havet, kysten, fjorde og livsstil af den lokale befolkning. Denne rejse inkluderer besøg til den lille ø Utvær, Sognefjorden, verdens længste fjord, Findebotten gård-gletsjeren Jostedal, den lille landsby Fjærland og landsby Balestrand. Du vil derefter afgår til Flåm, den eneste fjord landsby med en togforbindelse til en togtur i bjergene. Prisen for turen inkluderer overnatning i delt dobbeltværelse, transport til alle seværdigheder, der er nævnt i rejseplanen, snacks og sodavand under krydstogtet og en engelsktalende guide.

Fjorde upoleret PlusAutentiske Scandinavia ASPrinsens Gate 3B, 0152 Oslo47-22-941-370authentic-scandinavia.com

Norge: Smukke norske fjorde

Dette er en 11-dages bil og skib tour af den norske kyst. Cruise tilbyder dig chancen for at se fjordene ved dig selv og nyde en af de mest spektakulære landskaber på planeten. Du vil kunne stoppe for mountain skovture, rejse med båd i nærheden af forskellige fjorde eller tage en omvej under den cirkulære naturskønne rute fra by Bergen. Efter fem dage med at udforske den norske natur ved dig selv, vil du gå om bord på skibet. Skibet vil derefter rejse til nogle små fiskerbyer og mange vigtige norske seværdigheder, herunder korte ture i Viking byerne Tromsø, Trondheim og Nordkap. Du kan også gå på en valgfri udflugt til den russiske grænse eller gå på en riverboat safari. Prisen for krydstogtet inkluderer daglig morgenmad om bord og engelsk-talende vejledning.

Norge: Smukke norske fjordeMighty Fine rejse0845-072-0090norwegian-cruise.mightyfinecompany.com

Dannelsesrejse i fjordene

Denne 10-dages tur begynder i Oslo. I de første to dage, vil du nyde en guidede by tur, der omfatter Vigeland skulpturpark, vikingeskibe og Kon-Tiki tømmerflåde. Næste, vil du tage toget til Dombås, gennem spektakulære Gudbrandsdalen. Du vil derefter gå om bord til en fuld dages krydstogt til UNESCO World Heritage site Geirangerfjorden, med sin imponerende "Syv søstre" vandfald. Den femte dag er forbeholdt Art Noveau Ålesund. Næste, vil du rejse med lokal bus gennem de naturskønne fjordområder til Nordfjord og besøge Briksdal valley og glacier. Du vil derefter gå på en rejse til Bergen, gennem Utvik Mountains, via Jolster søen og Sognefjorden og udforske den hanseatiske by Bergen. Rejsen afsluttes med en omfattende sejltur fra Bergen til Sognefjorin, fra hvor du vil boarde Flam jernbanen for at se Hardangervidda bjerget. Prisen for turen inkluderer hoteller med morgenmad, alle transport fra Oslo som beskrevet i rejseplanen og overnatning i Udvalgte hoteller.

Dannelsesrejse i fjordeneFjord rejser Norge47-551-3131fjordtravel.no


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com