Hvordan du planlægger en tur til Venedig

Venedig er et vidunder. Venedig har 150 kanaler og mere end 400 broer der spænder over disse kanaler. Men det vand, der giver Venedig sin mystik også langsomt ødelægger byen. De første etager i de fleste bygninger er forlængst gået under vand. Stadig, Venedig er en magisk by, ligesom sin pragt er langsomt ved at forsvinde. Læs videre for at lære hvordan man planlægger en tur til Venedig.

Instruktioner

Kom der

• Beslutte når at besøge Venedig. Forår og efterår er typisk de mest milde tider at besøge. Selv om vinteren er fri for meget turist Hustle, udgør November og December den højeste risiko for oversvømmelser. Også, nogle restauranter og butikker tæt om vinteren.

• Vælg, hvordan at komme til Venedig. Du kan komme til Venedig med båd, fly, tog og endda i bil (selvom du nødt til at parkere din bil før ind i byen). Havnen i Venedig har også et cruise ship terminal. Fra terminalen tilbyder de fleste af krydstogtskibe gratis transportservice til Markuspladsen.

• Hvis du vælger at besøge Venedig med tog, vil du ankommer til stationen Santa Lucia. Herfra kan du bruge Vaporetto for at rejse rundt i byen eller til dit hotel.

• Med fly, flyve i Marco Polo lufthavn. Fra lufthavnen kan du tage city bus, lufthavnsbus eller taxi at komme til hjertet af byen. Den hurtigste (og dyreste) måde at komme til Venedig er med vandtaxi. Mindre dyrt og langsommere er en båd, der stopper ved alle de tilstødende øer i lagunen. Når du har nået Venedig, bruge Vaporetto eller vandbus, for at gå til forskellige stoppesteder langs Canal Grande.

At finde hoteller

• Bestemme hvilken del af byen at bo. Hvis du ikke har noget imod opholder sig uden for centrum af byen, overveje at bo på et hotel nær lufthavnen eller på øen Lido. Hvis du ønsker at bo i byen, kan du prøve at bo i gåafstand fra Markuspladsen. Dette vil give dig fleksibiliteten for at være tæt på offentlig transport og mange af turist attraktionerne.

• Tjekke online og i guidebøger hoteller i dit målområde i Venedig. Læs anmeldelser fra andre rejsende ved hjælp af en online rejse arbejdsplads, såsom TripAdvisor, for at indsnævre din liste af hoteller.

• Find den bedste rente til dit valgte hotel. Tjek hotellets hjemmeside, ud over rejsehjemmesider, Expedia, Orbitz og Travelocity. Venere er også et godt sted for booking hotelværelser i Italien.

Planlægningsaktiviteter

• Cruise Canal Grande. Venedigs travle vigtigste arterie er de fleste besøgende Introduktion til byen. Tage Vaporetto eller gondol forbi Rialto-broen. Opmærksomme på paladserne på begge sider af kanalen og mærke vandlinien på bygningerne. Mange af bygningerne kan ikke længere bruge deres første sal.

• Gå på tværs Rialto-broen. Rialto-broen er den mest berømte af de mere end 400 broer, der spænder over Venedig. Mange betragter denne bro hjertet af Venedig. Gå til toppen af broen til få udsigt over Canal Grande.

• Besøg Markuskirken og Markuspladsen. Én gang på pladsen, se pragten af Markuskirken. En gammel lov dekreteret, at alle købmænd i øst havde at bringe tilbage fra hver voyage en Forskønnelse for St. Marks. Også se resten af St. Mark's Square, som er fyldt med duer og stablet bænke. Hvor de firkantede oversvømmelser, bænkene anbringes ende til formål at gøre forhøjede fortove.

• Tour Doges Palads, som blev sæde for den venetianske regering og center for meget af Venedigs historie. Ud over den generelle tour, bestille "Hemmelige ruter Tour" for at få adgang til flere værelser, der er medtaget i den generelle tour.

• Se Sukkenes bro, der forbinder Doges Palads til fængslerne. Denne bro var opkaldt efter de fanger, der ville tage deres sidste glimt af byen, før de går til at opfylde deres bødler.

• Nyde udsigten fra toppen af Campanile di San Marco. Denne 332-fod høje klokketårn tilbyder fantastisk udsigt over Venedig. Efter din elevator tur til toppen, vil du kunne se Canal Grande, St. Marks Basilika og Santa Maria Della Salute.

• Besøg øen Murano, som er berømt for dens glasfabrikker. Mange af glasfabrikker vil sende en båd til afhentning på dit hotel og bringe dig til Murano. Når der, vil du blive behandlet for en Venedigs demonstration af en lokal håndværker. Du vil derefter være i stand til at vandre rundt i butikkerne, i spektakulære lysekroner og crystal Bægere.

• Besøg øen Burano i lagunen. Burano er kendt for sine Crayola-farvet, miniature huse. Burano er også en kilde til indviklede kniplinger.

Tips & advarsler

  • Hvis du ankommer i Venedig uden en hotelreservation, har turister kontorer på station og Piazzale Roma en gratis værelse-finding service.
  • Få op tidligt i morgen og vandre ned på gaden for at se de lokale arbejdstagere rejser med deres vogne lastet med dagens varer. Du vil også se bådene gør deres daglige leverancer.
  • Forvente at skulle betale mere for et hotel (og stort set alt andet) i Venedig. Dette er en af de dyreste byer i Italien, så budgettet din tur i overensstemmelse hermed.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com