Sikkerhedstips til indhaling en Camping Trailer

Når det er tid til at komme ud camper traileren, og ramte den store udendørs, vil du gøre for at gøre et sikkerhedstjek, før du får på den åbne landevej. Indhaling en camper synes at være en let situation, men selv de mest garvede veteraner ved du bør altid sørge for at gå gennem din sikkerhedscheckliste før opstart af køretøjet. En skødesløs fejl med din camper trailer kan afslutte en ferie i en fart.

Praksis først

Woodalls er en hjemmeside dedikeret til camping sikkerhed og de foreslår, hvis du har aldrig kørt et køretøj med en camper trailer på det før, du bør tage sig tid til at øve kørsel med en før du hovedet ud på din rejse. Trække en camper tilbyder farer, lavtliggende trailere ikke har. Det er svært at manøvrere en camper trailer, det er sværere at se omkring en og det kan være vanskeligt at måle trafikken så godt. Find en åben parkeringsplads og praksis indhaling camper og leder i spejle at se trafikken bag dig, praksis at sikkerhedskopiere og gøre skarpe sving og praksis flytter camper i position.

Sikre elementer

Auburn University foreslår før du hovedet ud på din tur, du sikker på, at elementer i camper er sikret. Når varer ikke er forsvarligt fastgjort i en camper trailer, kan de begynde at flytte rundt og gøre kørslen svært, endda farlige. Den pludselige sno forårsaget af et stort element falder over på en tur kan forårsage du mister kontrollen over køretøjet. Sørg for installerede komponenter er fast på plads, og samle løs elementer i midten af camper og sikre dem sammen i en solid bundt. Tillad ikke folk til at ride i camper, når du kører.

Vægt og hastighed

Altid overveje forholdet mellem vægten af forfilmen camper og den hastighed, du rejser. En camper trailer tilføjer vægt på overordnede køretøjet, hvilket betyder, at jo hurtigere du går, mere momentum, du opretter. Når du overskrider hastighedsgrænsen, begynder du at oprette fremdrift, der kunne være svært at stoppe. Altid adlyde de udstationerede hastighedsgrænser, og hvis du skal køre en lidt langsommere til at føle sig sikrere mens du trækker en camper trailer, gøre det.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com