Hvad er Linguini Puttanesca?

Hvad er Linguini Puttanesca?

Linguini puttanesca er en tomat-baserede spaghetti fad fra Italien med en krydret, varm historie. Linguini er en type af spaghetti, og puttanesca har en temmelig interessant betydning. Skålen er en favorit, men alligevel simpelt middag ideen til familien eller gæster, og det indeholder ikke kød.

Historie

Flere historier er forbundet til historien om fadet, men de ene mest kendte drejer sig om ordet "puttanesca." Dette ord er et nedsættende udsagn knyttet til skøger eller "damer i aften." Ifølge legenden, kvinderne behov for mad, der ville holde sig til deres ribben, var hurtig til at lave mad i mellem aftaler og lavet af ting, de havde omkring huset. Skålen var perfekt, fordi alle ingredienser blev dåse eller ikke havde brug for køling. Duften af mad madlavning trak herrer til deres huse med dårligt omdømme, fordi det lugtede så godt.

Den første skriftlige vidnesbyrd om fadet udkom i 1961 i en roman af Raffaele La Capria. Periodiske "Il Golfo" offentliggjort en artikel i februar 2005, der afslørede opfindelsen af fadet i 1950 ' erne af en person, der havde venner over, ikke og havde meget mad med undtagelse af hvad der var i pantry. Da det er en tradition at tjene besøgende mad, tog han hvad han havde til rådighed og gjort fadet.

Fælles ingredienser

De traditionelle ingredienser omfatter dåse eller friske tomater, ansjoser, kapers, oliven og spaghetti. Andre ingredienser er blevet tilføjet gennem de år, der omfatter olivenolie, peber, peber flager, hvidløg, skalotteløg eller løg, basilikum, persille og oregano.

Udstyr, der anvendes

Brug toppen af komfuret til at gøre fadet. En stor gryde til at koge vand og kog spaghetti og en anden dyb pot til at gøre saucen er afgørende. En salatslynge afløb spaghetti og måling kopper og skeer måle mængden af andre ingredienser. En skål er nødvendig for tomater.

At gøre fadet

Linguini Puttanesca starter ved sauteing ansjoser med lidt olivenolie, indtil de falder fra hinanden. Tilføje omkring 30 udstenede sorte oliven og to spiseskefulde drænet kapers. Hæld en dåse tomater i en skål og knuse dem med hænderne, og derefter hældes i gryden og kog saucen reducerer, cirka 15 minutter. Dræn spaghettien koges i letsaltet vand, tilføje til kasserolle, kast og tjene.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com