Hot Springs i New Zealand

Hot Springs i New Zealand

Det lille land New Zealand er helt opslugt i Stillehavet-bassinet berømte Ring af ild, en geotermisk hotspot. Selv om det ville være en mission for at forsøge at besøge alle New Zealand 108 varme kilder, er et par værd at tage en afstikker til at besøge. Især dampende områder findes nær centrum af den nordlige ø tæt på Lake Taupo og Lake Rotorua, og på Sydøen mellem Nelson Lakes National Park og Arthur's Pass National Park.

Forår til de hotteste område i NZ

Næsten en kæmpe hot pot af geotermisk aktivitet, New Zealands nordlige ø områder af Rotorua og Taupo er berømte for deres overflod af naturlige hot pools. Rotorua's Hell's Gate betragtes som en attraktion i sig selv, hvor du kan lægges i blød i varmt vand og dække dig selv i mineralrige mudder, mens du tager i den dampende natur. En af Taupo er frekventeres steder, AC bade tilbyder både indendørs og udendørs varme kilder. Hvis du er efter en mindre forceret blød, hovedet nær Rotorua til Petroleum Creek hvor det rindende vand efterligner en blød massage; eller Taupo's Otumuheke Stream hvor du kan drage fordel af den varme damp cool vand steder at pop op tæt på floden Waikato.

Suge det gamle skole i Hanmer Springs

Selv om det er en forholdsvis lille by, er Hanmer Springs store på hot springs. På Sydøen, kun 90 minutter fra Christchurch, er hele byen kendt som en termisk varme spa med den Hanmer Springs termiske swimmingpool og 365 dage-- og nætter--af terapeutiske, dampende varme kilder. Føler mig så udhvilet som besøgende gjorde i slutningen af 1800-tallet som du slappe af i varmt vand omgivet af frisk bjergluft.

Soak i landskabet i Queenstown

Rejsende med en begrænset tid i New Zealand kan undgå afstikker til termiske kilder og vælge et par timer iblødsætning i Queenstown. Dette south island city er en frekventeres stop på mange ruter og er et praktisk sted at fordybe dig i varme kilder. Onsen Hot Pools har bedst fra begge verdener, og tilbyder indendørs og udendørs swimmingpools. Queenstown hviler langs Lake Wakatipu med en fantastisk bjergrige kulisse, udlån til bred panoramaudsigt over bjergene fra udendørs swimmingpools.

Grave din egen Hot Spring

For en mere DIY oplevelse, venture op mod Auckland til Coromandel Peninsula til varmt vand-stranden. Sort som en almindelig beach det meste af tiden, kommer disse in-the-know til at vente på lavvande. Eventyrlystne badende grave deres egen hot springs i sandet og høste fordelene ved beroligende som varme kilder under fyld deres rå håndlavede puljer. Dette fænomen kan kun nydes i løbet af to timer bog-slutter lavvande, så gør din forskning inden du begiver dig ud.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com