Hvordan til at tabe gratis uden piller

Hvordan til at tabe gratis uden piller

Vægttab kræver ikke nødvendigvis medicin. MayoClinic.com siger, at mange over-the-counter vægttab piller er ineffektive eller ligefrem farlig. Piller også tendens til at være dyrt, og selv om de kan arbejde, når taget på en regelmæssig basis, du er tilbøjelige til at vinde tilbage de fleste eller alle af den vægt, du har tabt når du stopper med at tage dem. Indarbejde et par grundlæggende livsstilsændringer i din rutine. Ikke alene er livsstilsændringer gratis, de er sikrere end medicin.

Instruktioner

• Mål din Body Mass Index (BMI). Dette giver dig en realistisk idé om, hvor meget vægt, du har brug for at tabe (Se ressourcer). En BMI mellem 25 og 29,9 angiver, at du er overvægtig. Niveauer højere end 30 angive fedme.

• Styr dit kalorieindtag hver dag (Se ressourcer). Undgå fad kostvaner, der isolerer en fødevare type eller gruppe, og målet for en afbalanceret kost lavt indhold af mættet fedt. Øge dit indtag af vand og spiser masser af frugt og grøntsager til at opretholde energi niveauer.

• Indarbejde regelmæssig motion i din ugentlige rutine. For at tabe sig, skal du brænde ca 500 kalorier en dag mere end du forbruger. Den bedste måde at brænde kalorier er med aerob øvelse (Se ressourcer). Hvis du er ny til at udøve, starte med en 10-minutters gang mindst tre gange om ugen, og stige til 30 minutters gåture mindst fire gange hver uge. Andre eksempler på god aerobe øvelser cykling, svømning, jogging og løb.

Tips & advarsler

  • Selv om det ikke er gratis, bør du altid konsultere din læge før skitsering ud en ny vægttab plan. Lægen vil være bekendt med din sygehistorie og eventuelle sundhedsmæssige betingelser du måtte have, som kan tillade ham at gøre nyttige henstillinger om dit vægttab mål, samt strategier eller øvelser for at undgå. Hvis din BMI måler i det fede udvalg, kombinere dit vægttab plan med regelmæssig observationer af din læge eller en certificeret diætist.
  • Konsultere din læge hvis du oplever problemer relateret til kost eller motion.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com