Hvad er bryst fluer?

Hvad er bryst fluer?

Brystet er en øvelse, der virker muskler i dit bryst og overarme. Det sker normalt med vægte, men hvis du er nybegynder, kan du udføre brystet fluer med dine næver. Denne øvelse har forskellige variationer og er typisk udført på en bænk, men kan også udføres på en maskine.

Brystet flyve motion

Brystet fluer er udført af liggende ansigt på en flad øvelse bænk. Hold en håndvægt i hver hånd med dine arme lige ud og albuerne pegede mod gulvet. Samle håndvægte langsomt med håndfladerne mod hinanden med albuerne let bøjet. Lavere samle håndvægte tilbage til udgangspositionen, derefter håndvægte igen.

Brystet flyve Dos

Holde din mave stramme til, så dit hoved, skulderbladene, balder og hamstrings røre bænken når du laver bryst fluer. Din lavere ben skal være vinkelret på gulvet med dine fødder fladt på gulvet og knæene bøjet i en 90-graders vinkel. For at sikre din overkrop er fokuseret på brystmuskulaturen, klemme skulderbladene sammen som du sænke håndvægte og klemme dine brystmuskulaturen sammen, når du samle håndvægte. Sørg for vægtene kommer sammen øverst, og husk at inhalere under den nedadgående bevægelse og udånder under den opadgående bevægelse.

Brystet flyve Don'ts

Ikke miste den let bøjning i albuen i hele denne øvelse. Ikke låse dine arme i toppen, og være sikker på at have et godt greb på håndvægte til at undgå hamrer vægtene sammen. Ikke flytte dine fødder, når du udfører brystet fluer, da dette tvinger dig til at gøre mere arbejde ind i brystet. Magnetisek din ryg er uundgåelig, som du bliver træt, udfører denne øvelse; men prøv ikke at arch din ryg så meget som muligt.

Variationer

Incline bænk fluer er udført i en tilbagelænet stilling med hovedet højere end din krop. Tilbagegang bench fluer er udført på en skrå bænk med hovedet lavere end resten af kroppen. For begge øvelser, i modsætning til regelmæssige bryst fluer, bringe du dine arme mod loftet i stedet for at bringe dine arme direkte ud foran dig. Incline brystet fluer koncentrat på den øverste del af brystet, og afvise brystet fluer koncentrat på den nederste del af brystet. Derudover brystet fluer kan også gøres med en maskine, hvori øvelsen er gjort mens du sidder, med vægte på et kabel giver konsekvent spænding i stedet for håndvægte. Alle øvelser koncentrere sig om alle de områder, arbejdet når du udfører regelmæssige bryst fluer.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com