Sådan oprettes Bantu knob i hår

Sådan oprettes Bantu knob i hår

Bantu knob er en fletninger eller snoninger, der er pakket ind i en kugle og lå i nærheden af hovedbunden. De er også kendt som Zulu knob, og er en populær frisure blandt afro-amerikanere. Bantu knob kan anvendes til hår af enhver længde og tykkelse. De var oprindeligt meget populære i 1970 ' erne, sammen med andre naturlige stilarter som Afro.

Instruktioner

• Kam og detangle håret. Du skal have to kamme til at oprette denne stil: en bred-tandet kam til detangling, og en rat-tail kam til afsked hår. Detangle dit hår i sektioner, starter fra ender og arbejder til roden. Når du er færdig, skal du anvende en lys fugtighedscreme.

• Brug rat-tail kam til del håret i mindre sektioner. Størrelsen af afsnittene vil variere afhængigt af længden af dit hår og hvor stor du ønsker knob til at være. I gennemsnit, vil en 1-tommer del gøre tricket.

• Anvende gel på dit hår, så tag en hårlok og dreje den med fingrene. Når håret strammer med twist, Pak det omkring sig selv og guffe ender under twist. På dette punkt, skal det ligne en knude. Sikre knuden ved at omkranse dem med en elastik.

• Når du har oprettet Bantu knob over hele hovedet, spraye dit hår med en lys efterbehandling spray, såsom en olie glans.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com