Sri Lankas restauranter i Orange County, Californien

Sri Lankas restauranter i Orange County, Californien

Orange County er beliggende i det sydlige Californien, hjemsted for en bred vifte af internationale retter og restauranter. Sri Lankas mad er meget tydelig smag på grund af øen miljø den stammer fra. På grund af den koloniale historie af Sri Lanka, er maden blevet en fusion af Sri Lankas, portugisisk, hollandsk og britisk køkken. De fleste retter indarbejde en base af ris med kokosmælk og masser af krydderier, giver mad sin karakteristiske varme.

Wadiya smagen af paradis

Wadiya har fået fantastiske anmeldelser fra sin Orange County lånere for mad, atmosfære og service. Restauranten ligger blot et par blokke fra Disneyland, så det er ofte en velkommen valg for familier at komme væk fra folkemængderne i parken og nyde en billig og interessante retter.

Wadiya smagen af paradis

949 syd Euclid Street

Anaheim, CA 92802

Dosa Palace

Dosa Palace restaurant er en fushion af indiske og srilankanske retter. De tilbyder en bred vifte af specialiteter fra traditionelle indiske Tandoor opskrifter til Indo-kinesiske retter. Restauranten har specialiseret sig i catering arrangementer rundt i området. Dosa Palace er blevet populære i området med sin billig mad, stort udvalg, og live indisk klassisk musik.

Dosa Palace

17245 17: e street

Tustin, CA 92780

714-508-7788

dosaplace.com

Indien Sweet & Spicy

Indien Sweet & Spicy byder på varme retter samt indiske og Sri Lanka dagligvarer til at gå. Alt i restauranten er 100% vegetar, med en bred vifte af karryretter, risretter og forretter. Til købmand shopper har Indien Sweet & Spicy alle indiske krydderier og madlavning ingredienser skal du for din egen indiske nat i.

Indien Sweet & Spicy

1208 øst Huntington kørsel

Duarte, CA 91010

626-357-6899

issduarte.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com