Cool steder til lejren i Midtvesten

Det midtvestlige USA er en begavet med naturlig skønhed og muligheder for udendørs eventyr land. Pleistocæn iskapper sørget for, at regionen i dag er overstrøet med utallige søer, fra små sylvan kedler til indhave Superior, Michigan og Huron. Kran og gås skarer flokkes ferskvand moser i foråret og efteråret, mens ægte vildmark er bosat i rullende nordlige hårdttræ skove. For camper--om lodsning et fritid vehicle eller toting alle hendes gear på hende tilbage--i Midtvesten søbredden, aspen Lunde og prairie glades er salig getaways.

Voyageurs National Park

Nordøstlige Minnesota Voyageurs National Park præsenterer en primal landskab mere omfattende nord i Canada: den gamle, klippefyldte canadiske skjold, en udsat del af North America's kontinentale kerne. Campister her adgang til farflung websteder med båd, da disse skove--den sydlige grænse af zonen boreale--er bedst navigeret via deres omfattende søen netværk. Lakeside lejre tilbyder ideelle steder at scanne for store fælles lommer, en ikonisk Northwoods arter med en uforglemmelig omrøring opkald.

Isle Royale

Fra den forrevne Porcupine bjerge til Lake Huron sten strande er Upper Peninsula Michigan fyldt med enorme camping muligheder. En af dens sande perler er Isle Royale National Park, et saligt øde ø i de kolde, uregerlige farvande i Lake Superior. Ridge-foldede øen er nås kun med færge eller fly, og dens campingpladser, fordelt mellem mere end 35 campingpladser, rumme natten eller multi-dages besøg bedst for denne wolf - og elg-hjemsøgt vildmark. For enkelte partier er--grupper af seks personer eller færre--websteder først til mølle, først til mølle, mens partier på syv og derover kan foretage reservationer til særligt udpegede gruppe websteder.

Devil's Lake

Devil's Lake State Park beskytter hjertet af dybt skovklædt Baraboo bakkerne syd-central Wisconsin: navnebror sø, cupped af skyhøje kvartsit klipper og kampesten forklæder i en af midtvestens mest imponerende geologiske scener. Devil's Lake indtager en gammel floden kanal og er sat af Ice Age moræner, højderygge af glaciale aflejringer. Mere end 400 campingpladser, de fleste eneret, er fordelt mellem tre udviklede campingpladser: kvartsit, nordlys og Ice Age. Du kan leje en båd for at beundre klipperne fra vandet, eller vandre op til deres pine Sortbrun klipper på lange, strenge stier. Sørg for at gruble statue gravhøje på søens sydlige og nordlige kyster, formet af præcolumbianske højen bygherrer: en påmindelse om, at disse flimrende farvande har været et vartegn for regionale kulturer i århundreder.

Indiana klitter

Lake Michigan-kystlinje kan ikke være så vilde som i Lake Superior, men det har sin egen unikke skønhed - ikke mindst i strækninger af grove-punkteret klitter. En af de fineste er beskyttet i Indiana Dunes National søbredden, en smuk og værdifuld kompleks af ubebyggede beach, åben klitter, eg savanne, moser, enge og lakeshore skov øst for den store industrielle og bymæssige mosaik af Chicago og Gary. Parkens Dunewood campingplads, bare 1,5 miles syd fra Lake Michigan breakers, vært 78 først, først til mølle-campingpladser, er 25 som walk-in.

Shawnee National Forest

Sydlige Illinois markerer en overgang fra det centrale lavland, der dominerer så meget af Midtvesten til det gamle, forvitrede opland af interiør lav plateauer. Dybe kløfter og klippefyldte bakketoppe definere Shawnee National Forest, et fint destination for camping af alle slags. Pitch et telt, for eksempel på den udviklede Farao campingplads i udkanten af haven af guder, en bemærkelsesværdig tarmkanalen af sandsten hoodoos, eller rygsæk dybt ind i ru skoven af Bald Knob ørkenen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com