Hvordan man kan fryse kogte blå klo krabber

Hvordan man kan fryse kogte blå klo krabber

Blå krabber er en af signatur seafood elementer af den østlige kyst og i Maryland og Virginia de har nogle rivaler som en lokal favorit. Smagen af krabber er rig og delikat, og krabber er relativt kødfulde til deres størrelse. Når krabberne er rigeligt vil mange skaldyr elskere koge ekstra, at plukke og bruge i forskellige opskrifter eller at fryse til senere brug. Blå Krabbe fryser ikke godt i almindelighed, men de kogte kløer kan fryses med succes i deres skaller.

Instruktioner

• Afkøle kogte kløer i køleskabet eller på en seng af is, så snart de er kogt. Rede Krabbe er meget letfordærvelige, så afkøling det hurtigt er vigtigt.

• Opdele krabbekløer i individuelle portioner. Hvis du bruger et vacuum food sealer, forberede antallet af poser behov og pakke dem med Krabbe. Forsegle hver enkelt, og kontrollere tasker sæler efter vakuum er oprettet. Forsegl igen efter behov.

• Pack Krabbe claws i til tunge fryseposer hvis du ikke har en vakuum sealer. Sæt et sugerør i halsen af hver pose, og bruge det til at suge så meget luft som muligt fra poserne. Forsegle hver taske straks, for at minimere mængden af fanget luft.

• Arrangere kogte kløer i et enkelt lag i fryseren-sikker opbevaringsbeholdere, hvis du foretrækker den ordnet stabling af beholdere af plads-management grunde. Dække kløer helt med koldt vand, og fryse dem inden for deres vandbad. Isen giver beskyttelse mod frostbrand.

• Bruge frosne kløer inden en måned for bedste kvalitet, eller op til tre måneder med lidt forringet smag og konsistens.

Tips & advarsler

  • Blå Krabbe klo kød kan fryses uden skaller, men det bliver hurtigt tør og senet. Hvis du har plukket klo kød du vil bevare, er det bedre at bruge det i en rede parabol, såsom krabber kager, og derefter fryse den.
  • Kogt Krabbe er meget letfordærvelige, og skal kasseres, hvis den har været ved stuetemperatur i mere end to timer. Frys din krabbekløer straks efter pakning dem.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com