Camping på Anna Maria Island i Florida

Anna Maria Island er en ø ud for Floridas kyst, hvor besøgende kan nyde tre byer, miles af sandstrande og mange udendørs rekreative aktiviteter. Med sådanne smukke omgivelser er det et naturligt valg ønsker at campere mens du nyder denne bid af paradis. Selvom der ikke er nogen traditionel campingpladser på øen, er der to nærliggende RV parker og resorts, der tilbyder udendørs bolig oplevelse.

Ferie Cove RV Resort

Dette RV resort er ret off af motorvej, der tager besøgende fra fastlandet til øen. Det er beliggende i lille fiskerby by of Cortez; mennesker, der vælger for at bo her vil kunne drage fordel af den hvide sandstrande kyst Bradenton stranden kun 3/4 mile væk og en egen lystbådehavn. Santa Maria Island Community Center er omkring 7 miles væk, og golf, shopping, spise, loppemarkeder og fiskeri chartre er inden for gåafstand eller en kort køretur væk.

Faciliteter af faciliteten vil give mulighed for en behagelig tur: med nye fitness-faciliteter, ADA toiletter, vaskefaciliteter, et klubhus med en plasma-tv og en pet-venlig tilgang, besøgende er tilbage med meget lidt, hvis noget vil.

Sarasota Bay RV Park

Denne facilitet er beliggende i Bradenton, kun en kort gåtur fra farvandene i Sarasota Bay og tilbyder en vidunderlig udsigt over Anna Maria Island. I modsætning til ferie Cove, dette RV park har en strengt håndhævet ingen Kæledyrspolitik. Der er også et alderskrav på 55 år eller ældre. Besøgende vil kunne nyde en opvarmet pool, shuffleboard domstol og en rekreation hall.

Mennesker, der tager ferier som en mulighed for at få nye venner vil sætte pris på denne park arrangementer, afholdt regelmæssigt. Alt fra potluck middage til Bible study til kortspil er arrangeret således at besøgende vil altid have en aktivitet lige ved hånden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com