Hvor lang tid at koge Alaska konge Krabbe ben

Hvor lang tid at koge Alaska konge Krabbe ben

Kongekrabbe er en af de mest berømte havet fødevarer i verden, selv tjene sin egen berygtet takket være "The Deadliest Catch" reality tv-show. Kongekrabbe ben er en delikatesse, men nøglen til at nyde dem er at vide bare hvor lang tid for at koge dem.

Kende din Krabbe

Medmindre du er klatring på en crabbing båd og under hensyntagen til Beringshavet, vil du ikke være madlavning rå Krabbe ben. Konge krabber, som er fanget ved kysten i Alaska, er tilberedt om bord på skibe og derefter flash frosset. Det er derfor skallen af krabbe, som du køber er rødt, hvilket angiver, at det allerede er blevet kogt. Når det kommer til Kongekrabbe, benene har det bedste kød og er den mest eftertragtede sektion. Når du køber Krabbe fra butikken, er der lille chance for, at du vil købe noget, men benene.

Frosne Krabbe ben

Undgå at købe optøet Krabbe ben, som optøningen kan ofte føre til et tab af smag. Tø fuldt frosne benene i din egen køleskab, og kog dem straks efter de er optøet. Dette vil give mulighed for maksimal smag.

Forberede puljen

Få en stor gryde, og fylde det om halvvejs med koldt vand. Tilføje en spiseskefuld salt, og Anbring gryden over en varm brænder. Du kan tilføje at krydderier på dette punkt, også, hvis du gerne vil have. Bring vandet i kog.

Koge Krabbe

Når vandet er kommet en stærk rullende i kog, tilsæt Krabbe ben og reducere varmen til medium. Tillad Krabbe ben at suge i den stadig-kogende vand til seks minutter og derefter fjerne dem. Skyl dem, knæk dem og nyde.

Overveje alternativerne

Kogende Kongekrabbe er bredt accepteret som den måde at koge benene, men du kan også damp krabber for omkring seks minutter i kogende vand. De kan også være bagt, dækket med aluminiumsfolie, i et enkelt lag i en dyb tallerken på 350° F. En anden mulighed, der mange Krabbe elskere ikke engang overveje grillning Krabbe ben. Blot børste benene med olivenolie og kaste dem på en varm grill rist. Grillen skal være ved en temperatur på omkring 300° F, og krabbe bør være kogt over den varmekilde til direkte grillning. Kog på den ene side i fem minutter, og derefter slå benene og kog i fem minutter.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com