Hvordan du beskytter dig selv fra Hotel Bed Bugs

Hvordan du beskytter dig selv fra Hotel Bed Bugs

Bed bug skadedyrsangreb er levende og ægte i USA og internationale hoteller. Ifølge Purdue University kræver væggelus blod at reproducere og fuldføre deres livscyklus. Bider, sig gør ikke ondt, men de i sidste ende producerer røde rande, der klør. Voksne væggelus er rødbrune, ovale og vingeløse. Deres kroppe er flade, og de har lange, slanke ben og antenner. For at beskytte dig selv fra hotel bugs, når du rejser, du har brug at vide hvad man skal kigge efter og forstå, hvordan væggelus lever.

Instruktioner

• Straks inspicere hotelseng ved ankomsten med en lommelygte. Se bag hovedgærde, og kontrollere madrassen og box foråret for aktive væggelus afføring, æg og kaste huden.

• Kontrollere andre gemmesteder på hotelværelset. Disse områder omfatter polstrede møbler, bag løs væg papir, Gulvlister lige over gulvet, forhæng og bag elektrisk switch plader.

• Indberette eventuelle mistænkelige konklusioner til hotelledelsen. Anmod om en ændring af værelse eller gå til et andet hotel.

• Sted bagage og tøj på dressers eller bagagebærere til at undgå at placere tasker og personlige ejendele på senge eller polstrede møbler. Disse typer af inventar kan havnen væggelus.

• Holde dine kufferter og bærbare computere i deres tilfælde og lukkede, når ikke i brug. Søg disse emner grundigt inden indskrivning ud af lokalet og igen at bringe disse elementer inde i dit hjem.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com