Sådan vedhæfte en elektrisk Motor til en ponton båden bue

Sådan vedhæfte en elektrisk Motor til en ponton båden bue

Ponton både blevet alsidige fiskerbåde. Ponton både er meget manøvredygtige, har strøm nok til at komme til fiskepladserne og kan blive rigget til næsten enhver ferskvandsfiskeri. En tilbehør ønsket af mange fiskere er en elektrisk trolling motor. Disse motorer giver rene og rolige adgang til at fiske. Montering af en trolling motor på en ponton båd er noget de fleste bådejere kan udrette med simple husholdning værktøjer.

Instruktioner

• Køb den rigtige elektriske trolling motor. Flere selskaber fremstiller trolling motors designet specielt til ponton både. Disse trolling motorer har skakte, som strækker sig dybt nok til at tillade den trolling motor for at arbejde på en ponton båd. Du kan købe en elektrisk trolling motor med tilstrækkelig stak. Ponton både har flere træk end traditionelle fiskerbåde, der har samme længde og kræver større trolling motorer.

• Placer den motor mount på forsiden af ponton båd. Den motor mount bør placeres, så den elektriske trolling motor kan flyttes ind og ud af vandet nemt. Sørg for der er ingen forhindringer som ankre eller klamper inden for den motor mount.

• Bruge en mærkning pen til at identificere placeringen af hver motor mount bolt hul på dækket af ponton båd. Indsæt pennen i hvert hul til at markere dæk. Når placeringen af hvert hul er markeret på ponton båden dæk, flytte den motor mount ud af vejen. Der vil være mærker på dækket af ponton båden at identificere lokationen for motor mount bolt huller.

• Bruge den Akku boremaskine og en lidt større end motor mount bolt huller boret. Bore et hul gennem dæk på hver identificerede motor mount bolt hul placering.

• Placer den motor mount over de borede huller. Indsæt en bolt gennem hver motor mount hul, trænger gennem huller boret ind i ponton båden dæk. Brug den skruenøgle til at sikre en møtrik til hver bolt på undersiden af ponton båden dæk.

• Vedhæfte den elektriske trolling motor til motor mount ved hjælp af instruktionerne fra producenten. Følg producentens anvisninger og vedhæfte forbinder ledningerne til elektriske trolling motor batteriet.

Tips & advarsler

  • Beskytte din elektriske trolling motor fra elektriske stigninger ved at placere en 50 amp i linje circuit breaker på den positive wire, der lægger den elektriske trolling motor til batteriet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com