Hvordan at spore & finde et hulepindsvin

Hvordan at spore & finde et hulepindsvin

Pindsvin er fredelige planteædere, der lever på det lavere niveau af skoven spise underskov og lejlighedsvis klatre i træer. Hvis du ønsker for at spore et hulepindsvin, vil du finde, at deres spor er nemt mærkbar, da de er større bagtil end foran. Selv om nogle gange betragtes som skadedyr, disse skabninger vige tilbage fra mennesker og bo i forholdsvis fjerntliggende områder. Lede efter afslørende spor at du kigger på porcupine spor og følge dem med forsigtighed.

Instruktioner

• Kig efter det karakteristiske mønster af porcupine's fødder. Den forreste pote vil efterlade et spor, der meget ligner en lille bear claw, men bagben fødderne er omtrent dobbelt så stor og er meget aflange. Mens den forreste fod har fire kløer, bageste har fem, så tæller klo mærker på hver fod mønster, hvis ikke du er sikker på.

• Indskrive nemlig den hale hallmark mønster. Halen vil ofte obskure porcupine's trail, fordi det trækker langs jorden. Fjerposer vil gøre et mønster, der ser ud som om nogen har hærget jorden med en halm kost med lille furer.

• Søg børste rundt trail for tænder mærker. Meget ligesom bævere har porcupine længe stærke tænder, der vokser kontinuerligt for at tygge gennem stærk bark og underskov.

• Måle mærkerne. Et hulepindsvin vil have en skridtlængde overalt fra 4,8 inches til 6,4 inches lang. Bageste fodspor vil være 4 inches lang og den forreste pote vil være 2,4 inches lang.

Tips & advarsler

  • Tilgang et hulepindsvin med forsigtighed. Vingefjer er ganske skarp og et hulepindsvin kan forårsage alvorlige skader.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com