Hvordan man laver ruskind

Ruskind er læder lavet fra hvilken som helst animalsk skjul. Noget, der er foretaget af en animalsk skjul, som en fodbold, jakke eller foringer til støvler eller jakker, er læder. Ruskind er en type af læder lavet fra en split stykke af animalsk skjul. Afhængigt af dyret er nogle huder tykkere end andre, så du kan opdele det to eller tre gange. Ruskind er anderledes i det faktum, at det er slebet på den ene side, indtil den er blød og smidig. Ruskind er ikke behandlet; Derfor, hvis det bliver vådt, vil det vise vand mærker.

Instruktioner

• Blød Skjul i varmt vand natten over. Dække din beholder med et låg eller håndklæde. Klem overskydende vand nogen anden måde end ringen. En gammeldags vridemaskine-skive fungerer godt. Hænge skjul på en tørresnor, indtil det er bare fugtigt.

• Skrab ud for membran og hår med en kedelig spade eller murske. Skrabe håret ud ved at skrabe i retningen håret var voksende. Alle de hår og membran vil ikke komme ud på den første pass.

• Anbring et pund af ko hjerner i en blender og blend i 30 sekunder. Fedt og andre mineraler i hjernen vil løsne hår og membran, mens opblødning i skjul. Varme blandet hjerner indtil lige før kogning, derefter tilføje dem til fem gallon af varmt vand og rør, indtil godt blandet. Tilsæt vand med hjerner til ten-gallon container og fyld til tre fjerdedele fuld med koldt vand. Sættetid Skjul natten over. Bruge en mursten eller andre tunge vare for at veje Skjul. Dækker dåsen eller spand med låg eller håndklæde.

• Skift Skjul fra spanden med hjerner til en spand med rent, lunkent vand. Swish Skjul for at fjerne hjernen rester, så presse ud af det overskydende vand. Hænge tørre indtil fugtig. Udfør skrabe alle hår og membran.

• Trim nogen hængende stykker af Skjul, såsom lavere ben eller nakke områder. Skåret lodret blonder slots, fem inches fra hinanden, hele fire sider. Gøre blonder slots en tomme lang og en lidt mindre end en tomme fra kanterne. Tråd faldskærm ledning og blonder Skjul med det; en blonder per slot. Binde snørebånd negle på rammen for at strække.

• Stræk Skjul i flere dage. Når Skjul er den størrelse, du har brug for, opdelt i slutningen af et hjørne til den tykkelse du ønsker for ruskind. Fortsætte cut, bevæger langsomt ned og gennem midten af Skjul, indtil du har to separate stykker.

• Den tyndere Skjul, nu tilbage på rammen, kan slibes manuelt eller ved hjælp af en elektrisk buffer. Flyt side til side, indtil Læderet er næsten klar, så begynder slibning op og ned for at fuldføre opblødning af læder til at gøre ruskind. Det stykke, der havde pels--det stykke, som blev delt og skæres væk--kan være arbejdede med buffer til at fjerne enhver resterende pels, placeret på rammen til sand anden siden, indtil det bliver ruskind.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com