Home Retsmidler for hår falde

Problemet med hårtab problemer både mænd og kvinder. De fleste patienter føler, at hårtab aldre deres udseende. Talrige tyndere hår retsmidler har oversvømmet markedet i årtier. Heldigvis er der nogle gennemprøvet retsmidler til hårtab, der kan gøres derhjemme, der ofte er mindre dyre end store-købte eller recept retsmidler.

Kost og Oral retsmidler

At have en sund kost fremmer hårvækst. Calcium er vigtige for hårvækst. Ifølge American Dairy Association er kom tre portioner af mejeriprodukter døgnet væsentligt. Spise en velafbalanceret kost, herunder frugt og grøntsager, for at sikre, at din krop får ernæring nødvendigt at forhindre hårtab. Også overveje at tage en multi-vitamin og et tilskud af fiskeolie. Hairloss-reversible.com reports that high-fat diets tend to increase hair loss.

BeautyFeast.com antyder et middel til at blive forbrugt hver aften ved sengetid. Tage fire dele af Bhringaraj, tre dele af Jatamamsi og fem dele af Dashamoola og bland dem med en kop gedemælk. Kog denne blanding og drikke. Disse urter kan findes på indisk mad butikker og helsekost butikker.

Aktuel retsmidler

PioneerThinking.com diskuterer naturlige metoder til behandling af tyndere hår der kan gøres derhjemme og der er meget økonomisk. For eksempel, kobling massage med aromaterapi har vist sig vellykket for mange mennesker. Det menes, at denne metode stimulerer hårvækst ved at forbedre blod og ilt, cirkulation i hovedbunden, som tilskynder til hår til at vokse.

En formel bestående af flere dråber af lavendelolie med fire ounce af sojabønner eller sesamolie skal masseres ind i hovedbunden og forlod i tyve minutter. Home-remedies-for-you.com suggests that you might also try coconut or olive oil. Næste skal håret vaskes normalt med din normale shampoo blandet med tre dråber bay æterisk olie. Massage hovedbunden blidt mens indsæbning. Ingredienserne til denne blanding kan findes på naturlig sundhed levering butikker.

Naturlige ingredienser, der kan bidrage til at fremme hårtab af masserer dem ind i hovedbunden kan findes på ethvert lokale købmand, som citron, grapefrugt, kokosmælk og rosmarin. Henna blade blandes med sennep olie er også blevet brugt til at bekæmpe hår falde ud.

Savpalme ekstrakt er et andet hjem afhjælpe, der har vist lovende i at forebygge hår falde ud. Saw Palmetto fremmer blodgennemstrømningen og det menes, at hjælper med at forhindre hårtab. Kvinder, der er på p-piller eller hormonbehandling bør ikke tage Savpalme.

Andre tips til at undgå hårtab omfatter aldrig børste dit hår når det er vådt og aldrig over kæmning dit hår.

Følelsesmæssige retsmidler

Naturalmedicine.suite101.com påpeger, at reducere dit stressniveau kan reducere hårtab. For mennesker med stress-relaterede hår kan tab, meditation, yoga eller vejrtrækning øvelser være nyttige værktøjer til at lindre stress forårsager problemet. For eksempel, luk øjnene, inhalere langsomt på en optælling af tre, hold ånde for en optælling af tre derefter udånder for en optælling af tre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com