Hvad er køreplanerne & hvorfor er de nyttige For børn?

Hvad er køreplanerne & hvorfor er de nyttige For børn?

Rejser rundt i landet, eller bare på tværs af en stat, kan kræve gennemkører flere veje og motorveje. Mens Global Positioning System (GPS)-enheder er et nyttigt redskab til at hjælpe dig komme til din destination, traditionelle køreplanerne giver flere detaljer og afhænger ikke af satellitter for nøjagtighed. Køreplanerne kan også være nyttigt som et pædagogisk redskab for børn.

Køreplan basics

Køreplanerne er visuelle repræsentationer af veje, kardinal retninger, topografi, og vejene funktioner og attraktioner designet specielt til førere af køretøjer. Disse kort kan gøres for byer, stater, regioner eller lande og er tiltrukket af en bestemt skala, der er angivet på køreplanen. Køreplanerne Vis veje, fra hovedvejene til lille land baner, i hvert område og topografiske egenskaber, virksomheder og lokale attraktioner omkring disse veje. Kortene er lagt ud i et gitter, med bogstaver på modsatte grænser af side og numre på de andre modsatte grænser af siden krydsende på vandrette og lodrette linjer på tværs af kortet. Disse gitre er brugt til at finde et bestemt sted; for eksempel vil indekset liste en placering som er beliggende på "G-5," som kan findes ved at matche op de gitterlinjer, der svarer til disse koordinater.

Uddannelsesmæssige fordele af køreplaner for børn

Køreplanerne er vigtige pædagogiske redskaber for børn, da ved hjælp af disse kort vil være vigtigt, når de lærer hvordan man skal køre. Køreplanerne kan også undervise børn generelt map, matematik og problemløsning færdigheder. De nøgle, skala, farve-koordinering og geografi funktioner på kortet er alle nyttige i forståelse kortene og lære om geografi af et sted. Matematiske færdigheder kan forbedres gennem måling af afstande og anvende skala, mens effektive ruter mellem lokationer hjælper undervise problemløsning til børn.

Køreplan pædagogiske projekter for børn

Køreplanerne kan være pædagogiske redskaber i en række skolastiske felter. En geografi projekt kan omfatte placering skyllevæske jagter, gør børnene finde bestemte steder på et kort ved at give dem koordinater (eller omvendt). At finde den korteste vej mellem flere steder hjælper med at forbedre problemløsning færdigheder, og børnene kan bruge køreplanen til at oprette en drivende rute imellem disse lokaliteter. Endelig, for eksempel matematik projekter, børn kan måle afstanden mellem lokationer og anvende skala for at bestemme, hvor mange miles eller kilometer en rute kan tage.

Køreplan ressourcer

Køreplanerne eller atlasser kan findes i de fleste tankstationer, supermarkeder og boghandlere. De kan også bestilles gennem Rand McNally eller AAA (Se ressourcer).


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com