Cool steder til middag i NYC

Cool steder til middag i NYC

New York City tilbyder så mange unikke og interessante restauranter at du aldrig skal spilde din tid ved at spise et eller andet sted kedelig. Kendt for sin vifte af autentiske etniske spisesteder, tema-restauranter, og nogle af de bedste delis i verden, er New York City en foodie paradis. Selv om du vælger en middag landestandard i USAs største by kan være lidt skræmmende, restauranterne featured nedenfor rang blandt de fedeste Big Apple har at vise.

Ninja New York

Hvis du er træt af de storsnudet, stuck-up tjenere, der befolker New York City, skal du gå til Ninja New York til en fuldstændig ændring af tempo. Du finder ingen snobberi her--kun gaden tricks, hånd til hånd combat, røg-blæser... og selvfølgelig mad. Oplevelsen begynder, når du er bragt ned hemmelige ninja stien til din hule-lignende spiseplads og ender med du bliver forbløffet over Ninja New York's underskrift trylleshow. Restauranten serverer værdig japanske retter, men maden er utvivlsomt rivaled af tjenerne. Hvor ofte oplever du der?

Ninja New York25 Hudson St.New York, NY 10013212-274-8500www.ninjanewyork.com

Vynl

Rock star-tema badeværelse boder, hjemmelavet kartoffel chips og kitchy indretning--hvad mere kan man ønsker i en restaurant? Vynls badeværelse boder er individuelt tema med en anden musikalsk legende. Desuden sine menuer er lavet af ægte albumcovers, og køkkenet er lige så kreativ som indretningen. Sørg for at prøve deres mango pandekager, trøffel mac og ost, eller oprette din egen grillet ost sandwich fra en lang liste af oste. Vynl er beliggende i NYC'S theater district, god mad, en stor tema og en garanteret god tid.

Vynl102 8: e AveNew York, NY 10011212-400-2118www.vynl-NYC.com/welcome.html

Park Avenue

Park Avenue er en restaurant, der kan nemt blive en af dine favoritter. Tid af året, som du besøger bestemmer den erfaring du har. Kredser omkring indretning sæsoner, Park Avenue, menu og samlede atmosfære ændringer fire gange i løbet af året. Men kvaliteten af maden ikke. Uanset sæson, maden er altid frisk og servere er altid opmærksomme. Dette er en restaurant, hvis menu fuldt omfavner sin tema. Fra Haystack rejer salat af efteråret til Dr. Pepper Ribs i sommer er Park Avenue en reel behandling for sanserne. Og en reel behandling for alle i New York City.

Park Avenue754 9th Ave.New York, NY 10019212-974-2003parkavenyc.com/


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com