Kosmopolitisk Drink ingredienser

Kosmopolitisk Drink ingredienser

Ifølge internationale bartendere Association, man ved ikke, hvem opfandt Cosmopolitan (eller Cosmo), men cocktailen har været en bar korte i 1970 ' erne. Vis "Sex and the City" seneste revitaliseret drink, som stammede fra en anden populær tranebærsaft cocktail, Cape Cod.

Vodka

Den vigtigste ingrediens er en enkelt ounce af vodka. International bartendere Association hævder, at den oprindelige Cosmopolitan kaldet for citronen, eller citron flavored vodka, men i dag, nogen vodka kan bruges til at drikke.

Triple Sec

Den næste ingrediens er en halv-ounce triple SEC, en orange aromatiseret likør. Andre top hylde lud kan anvendes, såsom Grand Marnier eller Cointreau, men nogle bartendere foretrækker at bruge appelsinsaft for at gøre cocktail sødere.

Limesaft

Næste er en halv ounce af limesaft, normalt Roses mærke.

Tranebærsaft

Slut af med en halv ounce af alle mærker af tranebærsaft.

Pynt

Den mest almindelige garniture til en Cosmo er en appelsinskal eller en orange kile, men mange andre garnishes er blevet anvendt, især for de forskellige sorter af cocktail. Andre garnishes kunne være en citron skive, en lime kiler, en maraschino kirsebær, en blackberry eller et jordbær.

Cosmo variationer

Der er en lang liste af varianter til Cosmo, men alle generelt holde sig til at angive listen over ingredienser. Andre frugtsafter såsom sød og sur mix og grapefrugtjuice, kan tilføjes, og undertiden andre væsker, såsom tequila, Rom og endda brandy, er stedet for vodka.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com