Hvordan at finde bagage til at passe mine behov

Hvordan at finde bagage til at passe mine behov

At finde den rigtige bagage til at passe dine behov omfatter vejer flere faktorer. Bagage vægt, portabilitet, kapacitet, design, størrelse og form er alle nøgler til at finde den rigtige taske. Type af rejse du har en masse at gøre med din pose valg, som gør mængden materialer, du forventer at pakke, de destinationer du hyppige og din tilstand af rejser. Brug udelukkelsesmetoden til at nå frem til din bedste mulighed.

Instruktioner

• Opret en liste over væsentlige faktorer. Hvis du rejser med fly, forskning bagage størrelse og vægt begrænsninger. Hvis du rejser med jernbane, faktor i størrelsen af overhead bagagehylder og nødvendigheden af at bære kufferten og slukker på station stopper. Hvis du favor adventure rejser mere end byens destinationer, faktor i behov for portabilitet steder hvor hjulene ikke kan fungere.

• Overveje den stil, der passer til din smag. Farvestrålende tasker er blevet mere populær og kan også gøre tingene nemmere når de forsøger at finde din bagage blandt et hav af sorte poser på bagage karrusel.

• Stick til hårde materialer som ballistisk nylon for carry-ons og duffel tasker. Ballistisk nylon varer og bærer godt. Cordura nylon er mindre holdbare, men vil gøre arbejdet for den gennemsnitlige rejsende. Samlede kvalitet skal altid være en førende overvejelse: en pose er ubrugelige, hvis det ikke holde sammen under hele turen.

• Opmærksomme på designfunktioner, der kan betyde en pose styrker eller svagheder. Enkelt teleskopfunktion håndtag er mindre afbalanceret og mere tilbøjelige til at bryde end dobbelt-indrammet håndtag. Spinkelt hjul kan bryde under vægten af din bagage mens dobbelt hjul og større hjul kan udføre bedre.

• Direkte sammenligne din bagage indstillinger for funktioner, der giver mening for dig, ligesom Inderlommer til toiletartikler eller elektronik eller vedhæftet fil kapaciteter for vandring gear eller telte.

• Besøg en bagage speciale butik eller store stormagasin. Disse butikker ofte har det største udvalg af bagage og giver mulighed for en hands-on gennemgang af mange stilarter og mærker på markedet. Arbejd din vej gennem de skærme, henviser til dine lister til at finde den bagage, der opfylder de fleste kriterier.

• Besøg en rejse speciale detailhandler eller hjemmeside. Disse forretninger har ofte bagage mærker og stilarter, der ikke kan findes andre steder. Speciale bagage kan have funktioner eller egenskaber, der passer til dine behov bedre end massemarkedet muligheder.

• Besøg online bagage discountforretninger til de bedste priser. Forhandlere uden mursten og mørtel butikker tilbyde ofte lavere priser takket være deres lavere omkostninger ved foranstaltningen

Tips & advarsler

  • Uanset hvilken taske, du vælger, Sørg for ikke at overpack. For mange emner kan besejre formålet med let bagage og kan gøre standard eller tungere poser umuligt at manøvrere. Fjerne den unødvendige, når du foretager din pakkeliste.
  • Overvurdere ikke din bagage behov ved at købe den største taske du se. Hvis du tager en masse korte ture, en stor pose må ikke være nødvendig. Større tasker kan forårsage du at pakke mere end du har brug for og påvirke rejse mobilitet.
  • Hard-sidet bagage beskytter dine ejendele og kan endda være vandtæt, men det er ikke fleksibel og vil ikke bøje så det passer til trange pladsforhold.
  • En high-end mærke på din bagage kan være en magnet for tyve, der naturligt knytter dyre tasker med dyre indholdet.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com