Ideer til Sightseeing i London

Når du besøger London for første gang, med alle midler besøge seværdigheder som Buckingham Palace, Tower of London og British Museum. Butik i Soho, Camden Town og Harrods. Men i stedet for hopper på en dobbeltdækkerbus rundtur, glide langs Londons kanaler eller cruise ned floden Themsen. Derudover glimt victorianske London og besøge Highgate kirkegård. Fange en side af London emmer af historie, men med en utraditionel panorama.

Highgate kirkegård

Tage London Underground (subway) Northern line til Archway Station. Gåtur gennem Waterloo Park og frakørsel på Swain's Lane at besøge Highgate kirkegård. Placeret på en bakke, er det en fungerende kirkegård grundigt restaureret af venner af Highgate kirkegård (FOHC) 20 år siden. Blandt de tilgroede skove lå katakomber og mausoleer mindst 850 kendte mennesker, herunder Karl Marx, George Eliot og Charles Dickens hvilested. Kirkegården har en viktoriansk romantikken i sin arkitektur og statuer. Følg labyrinten af egyptiske krypter og vidne rækker af sten engle svøbt i ivy. For en lille indlæggelser gebyr kan besøgende gå i øst haven og tage fotografier til personlig brug. Besøge Western kirkegården ved rundvisning kun. Forudgående arrangementer skal gøres med FOHC.

Thames Cruise

Fange ånden i gamle London ved at tage en sejltur langs Themsen. Frakørsel Westminster Underground og bord på færge på Westminster Pier. Hovedet til forreste del af båden, da det fylder hurtigt. Passagererne sidder på lange bænke. Afhængigt af sæsonen, kan at vinden være skarp, så kjole korrekt. Få en ny synsvinkel London liv, som du passerer Parlamentet og Big Ben. Andre seværdigheder omfatter Lambeth Palace, Hampton Court og Tower of London. Færgen gør to stoppesteder, man på Themsen lancere i Kew Gardens. Haverne er ca 10 minutters gang fra dock. Det sidste stop er på Richmond, som er en riverside by syd for Themsen. Det er et vidunderligt sted for en picnic.

Regent's Canal

Leje en privat charter smalle båd eller hop på en London waterbus--en anden traditionel arbejder smalle båd-- og rejse langs Regent's Canal, som strækker sig fra Paddington til Limehouse. Dette er en bemærkelsesværdig måde at se områder af London, der ikke kan ses til fods. Kanalen begynder på lille Venedig, passerer Maida Valle, og farverigt dekorative husbåde langs vejen. Cruise gennem Islington og Maida Hill tunnel. Glimt Regency arkitektur og udforske industrielle historie som du passerer Primrose Hill og den livlige Camden Lock. Oplev dele af London, der ville blive savnet, hvis rejser fods eller andre transportmidler. Waterbus, tage den røde linje til Paddington Station og gå mod lille Venedig. Hvis ansætte en privat charter, Google "London Canal krydstogter."


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com