Hjem Tips til Acne kontrol

Hjem Tips til Acne kontrol

Acne kan påvirke kvinder og mænd i alle aldre. Selv om acne er normalt på grund af hormon forandringer og pubertet, kan blod urenheder også være skyld. Men der er flere tips og metoder, du kan bruge til at slippe af acne, og holde huden ren og klar.

Hydrering

Holde hydrerede ved at drikke den anbefalede mængde vand dagligt. Dette hjælper med at holde din hud sund og forebygge acne, samt helbrede den.

Vitamin B

Tage et B-vitamin tablet, der indeholder alle B-vitaminer hver dag for at hjælpe med at forbedre din acne dramatisk. Det kan tage et par uger, men så længe du fortsætter med at tage vitaminer, acne bør forbedre.

Græskar og olier

Grundigt mash en meget moden græskar og anvende på dit ansigt. Lad sidde 15 til 20 minutter, eller indtil du føler din hud tørring og udspænding. Vask ansigtet grundigt, og dup dem tørre. Brug kokosolie eller sennepsolie for at anvende ansigtet dagligt for at hjælpe slippe af med acne og give huden en glat og sundt udseende.

Hvidløg Rub

Simpelthen tage rå hvidløg, og Gnid forsigtigt til det ramte område. Denne metode er fantastisk for dem med kronisk acne, fordi det ikke kun får slippe af acne og betændelse, men også kan hjælpe ar efterladt når acne forsvinder.

Honning og kanel maske

Bland honning og kanel pulver til en stor ildelugtende maske, der kan sætte før sengetid og vasket ud næste morgen. Brug varmt vand, når vask, og forsigtigt tørre. Gentag denne metode for et par uger indtil bumser er væk.

Appelsinskal

Skrælle en appelsin. Tag et par store stykker af skræl og gnide på det berørte område af acne. Sørg for området er dækket i juice. Gentag flere gange i løbet af dagen for at reducere mængden af acne.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com