Hvordan at finde den billigste flybillet

Hvordan at finde den billigste flybillet

Der er tusindvis af websites derude at alle hævder at hjælpe dig med at finde de billigste flybillet. Et meget almindeligt spørgsmål jeg hører er "hvad website bruger du får dem super-billige billetter?". Desværre, at hjemmesiden ikke eksisterer. Det kræver hårdt arbejde, tålmodighed og udholdenhed til at få de bedste tilbud. Her er nogle af de bedste tips og tricks jeg har lært i årenes løb.

Instruktioner

• Nogle misforståelser:Som en generel regel, billetpriserne ikke varierer fra sted til sted. Priser for en bestemt flyvning på en bestemt dato er angivet af luftfartsselskabet. Uanset hvilken hjemmeside du bruger til at finde billetterne, vil prisen være den samme. Priser kan se anderledes ud, men det er kun fordi hjemmesiderne rapporterer tingene anderledes. For eksempel, de kan eller kan ikke tilføje skatter i søgeresultaterne, eller de tilføje skjulte reservationsgebyrer til billet koster. Base billet omkostninger og afgifter vil altid være den samme, selv, fordi de alle trækker fra den samme delte databaser eller GDSS

Search, Søg og Søg igen:Fordi det er ligegyldigt hvilken hjemmeside vi bruger til at søge, er den grundlæggende strategi for at finde de bedste priser til at identificere rejse "trifecta":

* Airline * Travel dates * Ticket purchase date/time

De billigste billetter er altid fundet ved at identificere den rigtige kombination af disse tre faktorer. At være fleksibel med din rejseperiode og vide, hvornår de skal købe er de vigtigste faktorer. Mens der er et ubegrænset antal rejser websteder, kun nogle få er virkelig nyttigt for alle tre faktorer i betragtning og jeg vil dele dem her.

Kayak.com er øverst på min liste. Det er en nyhedslæser, så de ikke sælger billetter direkte ligesom mange andre steder. I stedet tilbyder de en one-stop placering for at søge alle de større flyselskab websteder for de bedste billetpriser. De giver en utrolig mængde af filtre, som du kan føje til at begrænse dine søgninger. Alle de store flyselskaber er inkluderet som standard, og de vil endda kombinere billetter fra flere luftfartsselskaber til at få dig den lavest mulige pris. Den mest nyttige funktion er evnen til at søgning fleksible datoer, som er hvor du vil finde de bedste tilbud. De har også en "diagramvisning" hvor du kan se hvis nu er det bedste tidspunkt at købe ved at kigge på billetpris historie. Sidestep.com tilbyder næsten identiske funktioner også, faktisk de er nu i samme virksomhed.

En anden stor arbejdsplads for dine søgninger er Farecompare.com. Det virker i en meget lignende måde at Kayak.com, fleksible søgninger er ikke så simpelt, men webstedet indeholder et væld af oplysninger om, hvordan at finde de billigste billetter. Det har også nogle unikke værktøjer gerne søge af kort fra din by og historie flybillet graf værktøj.

Også være sikker på at tjekke de tre store travel sites også, Travelocity, Expedia og Orbitz (Travelocity er min favorit).

Opsætning E-mail advarsler:Når du har betalt dit kontingent ved at søge alle stederne, er det tid til opsætning af e-mail-advarsler. Lejlighedsvis drastiske dråber i billetpriser er normale hændelser 1 - 2 gange per måned. Du kan ikke forventes at søge hver af disse rejser sites dagligt at tjekke for billetpris salg, men du kan lade dem gøre arbejdet for dig. Kajak, FareCompare og Travelocity tilbyder fremragende e-mail alert kapaciteter. Sætte dem op til din ønskede søgninger og de vil informere jer hvor de drastiske prisfald forekomme. Du skal være klar til at hoppe på billetpriserne lige væk selv, som du ofte kun har et par timer før alle pladserne på denne pris er snappede op. Jeg har også bemærket især for indenlandske billetpriser, når prisen falder til blot ét luftfartsselskab, resten vil følge omkring 24 timer senere, som ofte åbner op for bredere datoindstillinger. E-mail-advarsler er nøglen til næsten alle snavs billige priser jeg har købt i de sidste par år.

• Køb direkte!En af de bedste tricks jeg kan lære dig er at købe direkte. Bare fordi du finde den lave pris af dine drømme på en af disse fantastiske rejsehjemmesider, betyder ikke, du nødt til at købe det fra dem. Hvis du køber direkte fra dem du vil ende med at betale et reservationsgebyr, og det kan være en skjult en. Når du har identificeret dit nøjagtige rejserute, nedskrive flyselskab, datoer, klokkeslæt og flyvning numre. Så besøg flyselskabets hjemmeside direkte til at finde og købe denne billet. Du vil undgå gebyret, nogle gange få en bedre pris og kan ofte få bonus miles til booking via flyselskabets hjemmeside. Og på det samme notat, aldrig kalde Flyselskabet for at købe din billet. De vil opkræve dig en obskøn reservationsgebyr for noget, at du nemt kan gøre dig selv på deres hjemmeside.

Gå lokale:Alle disse Søgetips arbejde stor for indenlandske og transkontinentale billetpriser. Men for rejser i landet eller på tværs af en region (som Europa eller Sydøstasien) ingen af disse websteder vil hjælpe dig ud. Det bedste bud er næsten altid søge lokal ved at besøge hjemmesider af dit område discount flyselskaber. Regionale rabat luftfartsselskaber deltager ikke i GDS-databaser, så du kun kan finde og købe deres billetter ved at gå direkte til flyselskabets hjemmeside. Regionale rabat airlines kan være meget billige, men forvent ikke en fin tur! Nogle af de mest berømte er Ryan Air i Europa og Air Asia i syd-øst Asien. Tjek Wikitravel.org for et godt overblik på discount flyselskaber og regionale links til deres hjemmesider.

Tips & advarsler

  • Stor billetpriser kan altid havde med lidt tålmodighed og udholdenhed, mens følgende fremgangsmåde!

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com