Hvordan til at rense skimmel fra bil polstring

Hvordan til at rense skimmel fra bil polstring

Mange lugt problemer i biler er forårsaget af mold, normalt i din polstring. Måske et udslip var ikke ryddet op korrekt, eller når du havde din bil detaljerede, polstring tørre ikke helt. Da mug kan være skadelige for dit helbred, nødt du til at slippe af med det hurtigt.

Instruktioner

• Find alle formen. Ud over oplagte områder, kan du finde det på bunden af sædet eller bag den klud, der dækker sædet. Sniffe polstring for at finde hvor de stærkeste muggen lugt kommer fra, og kigge efter pletter på polstring.

• Åben bil døre at lade polstring tør og luften ud. Skimmel feeds på fugtige overflader, så tørring overfladen er vigtigt at fjerne mug. Ren polstring i et godt ventileret område, forlader din bil døre åbne. Bære handsker og en HEPA filtermaske, tilgængelige på isenkræmmere.

• Gøre en opløsning af 1 del eddike og 1 del varmt vand. Anvende løsningen på mugne områder med en ren klud til at dræbe mold. Tørre områder fuldstændigt, og smide rag væk i en forseglet plasticpose.

• Tjek butik din Autodele for en renere designet til at fjerne skimmelsvamp fra polstring. Spray renere på mugne overfladen og derefter krat området med en børste. Gentag så mange gange som du skal, men ikke tillader dit polstring til at blive for våd, eller mug kan danne igen.

• Bruge en våd/tør støvsuger til at fjerne eventuelle overskydende vand eller rengøringsmidler. Parkere din bil i et solrigt område med alle døre åbne for at sikre det tørrer helt. Installer et nyt luftfilter i din bil.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com