Hvordan bære en Cricket jakke?

Cricket jakker eller skoledreng blazere er som de er mere almindeligt kendt i USA, på ønskesedler af mange fashionistas. Det startede med sin opstandelse i Balenciaga's Fall 2007 klar til slid samling. De er korte, monteret jakker, normalt med kontrasterende detaljer på trim og undertiden med monogrammer på brystet. De kommer i en bred vifte af farver, tekstiler og endda udskrifter. Du kan klæde det med jeans eller stylet i ser, der er mere passende for kontoret. Der er et par tips og tricks til at bære disse blazere, der vil holde dig ser skarpe.

Instruktioner

• Finde en nederdel eller et par bukser i en dækkende farve, der supplerer skyggen af din jakke. Ikke parre din blazer med en nederdel eller et par bukser, der er skåret fra det samme stof i samme farve. Dette vil gøre du ser ud som du iført et kostume eller uniform.

• Parre din jakke med andre slim fit, skræddersyede varer. Skoledreng blazere er en skræddersyet look og passer ikke normalt godt med baggy, ustrukturerede elementer såsom organza nederdele eller haremsbukser. Vælge blyant nederdele, slanke ben bukser eller jeans til at bære med din jakke. Du bør også undgå at bære din blazer med plisseret mini nederdele, medmindre du ønsker at ligne Britney Spears circa 1998.

• Bær din blazer med din yndlings par jeans og en stram T-shirt. Dette look er passende for dage når du ikke behøver at være på kontoret eller casual nætter ud, ligesom barer eller nogle koncerter. Du kan pynte det en smule, hvis du ønsker at bære det et sted mindre afslappet ved at parre det med høje hæle og premium denim. Hvis du vil gøre dette til at se mere feminin, kan du bære det med to eller tre lange halskæder. Forlade knappede jakken.

• Parre din jakke med en blyant nederdel eller slim fit bukser i bomuld eller uld med en hvid bluse til at bære det til dit kontor. Khakis og andre neutrale farver passer godt med disse blazere. Du kan efterlade din jakke, knappede eller prøve kun knappede den øverste knap. Disse blazere kan være accessorized med farverige, trykt tørklæder, og de også ser godt ud med bluser, der har nogle detaljer på halsudskæring som ruffling eller bånd.

• Bære high-loops bukser og nederdele, hvis du ønsker at knappen din jakke. Disse jakker er ofte skrumpet i pasform, hvilket betyder, at de ikke vil forlænge til dine hofter. Knappen ikke for din jakke, hvis forneden af jakken ikke nå talje af dine bukser eller nederdel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com