Sådan oprettes en kvinder 's Mix & passer garderobe

En veltilrettelagt garderobe tilbyder alsidighed og stil. Ideelt set, de fleste af elementerne i din garderobe skal arbejde med de fleste af de andre elementer i din garderobe, så du kan blande & matcher de fleste af de beklædningsgenstande, du ejer. De samme grundlæggende strategier kan bruges til en afslappet eller en professionel garderobe, og nogle stykker kan arbejde for dage på arbejde, weekend ærinder eller aftener i byen. Holde din livsstil, personlige stil og favorit farver i tankerne, når du planlægger din garderobe.

Instruktioner

Sådan oprettes en kvinder 's Mix & Match garderobe

• Overveje dine behov og din livsstil. Mener om, hvad du faktisk bære dag ud og dag ind. Hvis du konsekvent gå på arbejde i grundlæggende bomuld khakis, ikke bekymre dig om at købe en matchende uld dragt. En veltilrettelagt garderobe er en der passer til dine faktiske daglige liv, så du ser godt ud i hjemmet, arbejde, eller når du er ude til middag.

• Vælg et farveskema til din grundlæggende garderobe. Start med en neutral farve. Dette kan være sort, navy, chokolade brun, trækul grå eller endda beige eller lysegrå, hvis du foretrækker en lysere palet. Du kan allerede ejer nogle nøgleelementer for at starte din første garderobe kapsel eller koordineret sæt af beklædningsgenstande. Når du har en komplet garderobe kapsel og en række mix & match tøj stykker, kan du overveje at tilføje et andet sæt af klæder til din garderobe i en koordinerende farvepaletten.

• Start med grundlæggende. Hver kvinde har brug for en god montering par bukser, en stilfuld jakke eller blazer i en flatterende snit, og et virkelig godt par jeans. Dine bukser og jakke bør være i din grundlæggende farve. Hvis du foretrækker en dressier udseende, eller en lidt dressier udseende passer din livsstil bedre, vælge jeans i en mørk vask med en bukse skåret til at gå fra arbejde til weekend med lethed. Tilføj mindst to mere bunde til din garderobe, der passer med din farveskema. Du kan vælge en pinstripe kjole bukser og et godt montering blyant nederdel for et elegant garderobe eller fløjlsbukser bukser og en behagelig og afslappet a-line nederdel for et casual.

• Vælg dine toppe, herunder t-shirts, trøjer og bluser. Alle dine toppe bør arbejde med alle dine bunde. En klassisk hvid skjorte er et godt valg for både casual og dressier mix & match garderobeskabe. En cardigan, der kan bæres alene knappet eller over andre brikker er et glimrende supplement. Husk på, at dine Bluser og toppe behøver ikke at være din base farve, men bør arbejde med at farve og med hinanden. Både print og solid toppe er et godt valg. Udskrifter kan endda bruges til at hjælpe forene stykker fra forskellige farvegrupper i en veltilrettelagt mix & match garderobe kapsel.

• Gå kjole shopping. Selv hvis ikke du er fan af kjoler, bør enhver kvinde eje en god kjole i stil og farve, der tilbyder alsidighed. Overveje en simpel og velsiddende skift kjole eller en klassiske wrap kjolen i din grundlæggende farve. Tilføje en jakke eller cardigan og bære din kjole til at arbejde. Tilføj strappy hæle og dristige smykker og bære den samme kjole til middag.

Tips & advarsler

  • Overveje at bygge en anden garderobe kapsel i en dristigere farve for at give ekstra mix & match valg. Tilføj til din garderobe ved at vælge stykker, der arbejder med hvad du allerede ejer.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com