Sådan Sammenlign George Foreman grill

Tilnavnet "lean, betyder, fedt-reducerende grilling maskiner" deres producent, George Foreman mærke af Grill er opkaldt efter den mester bokser og selskab talsmand George Foreman. Griller er vinklet så fede juice afløb fra maskinen og væk fra kød bliver kogt, reducere dens fedtindhold. Ifølge selskabets hjemmeside, George Foreman grill mere end 100 millioner er blevet solgt over hele verden. Der er flere linjer af George Foreman grill der tilbyder forskellige størrelser, former, farver og funktioner at vælge imellem.

Instruktioner

• Sammenligne mellem elektrisk eller propan George Foreman grill. Mens størstedelen af sin Grill er elektrisk, har virksomheden et par indoor-outdoor propan modeller. Elektrisk Grill er nemt og bekvemt at bruge indendørs. En propan grill er nyttig, fordi den flydende propan bruges til brændstof grillen er gemt i små transportable beholdere, hvilket gør det let at tage med dig overalt. Denne type af grill er især praktisk, når du har brug at tilberede et sted, hvor elektricitet ikke er tilgængelig, som på en campingtur.

• Sammenlign George Foreman Grill funktioner. Der findes flere forskellige typer af George Foreman Grill produkter, hver med forskellige funktioner. Næste Grilleration, 360 Grill, G-serien, udvikler, Power Grill og præcision grillmad alle har flytbare grillplader, hvilket gør oprydning let. Alle disse griller kommer med ekstra plader til andre typer af madlavning, såsom en bageplade til pandekager og en vaffel plade. Nogle griller, såsom skub Temp Grill og Temp til smag Grill, har en temperatur-kontrol funktion, der tillader dig at tilberede mad på den præcise temperatur, du ønsker. Udvikle Grill leveres også med deep-dish bagning og cupcake pander samt at have en særlig mini burger indsætte. George Foreman tilbyder også et par indendørs/udendørs stående Grill med hvælvet låg til konvektion grillning.

• Overveje grill størrelse. Hver af produktlinjer George Foreman Grill har forskellige størrelser af griller til at passe dit space. Hvis du ikke har meget bordplads eller er madlavning for kun dig selv, de mindre grill varierer i størrelse fra omkring 36 til 50 kvadrat inches. Medium-size grill kan generelt holde nok mad til at brødføde to eller tre personer og generelt spænder fra omkring 72 til 86 kvadrat inches i størrelse. De større Grill har masser af plads til at lave mad til en lille familie i en grille, der spænder fra 86 til 106 kvadrat inches i størrelse. Stående indendørs/udendørs grill har det mest plads med en 240-square-tommer overflade.

• Sammenligne ved prisen. George Foreman Grill prissætning er afhængig af modellen og hvor du køber grillen. Generelt, de færre funktioner, den billigere grillen. Champ linje af Grill har ikke flytbare grillplader og er generelt billigere af George Foreman grill, typisk prissat så lavt som $20. De dyrere Grill er udvikler sig og 360 linjer, koster omkring $130 i December 2010.

Tips & advarsler

  • Vælg en grill, baseret på den måde, du planlægger at bruge den mest. Må ikke købe et dyrt George Foreman med alle de ekstra funktioner, hvis du ved, at du kun vil gøre grundlæggende grillning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com