Hvordan man overlever en grim dag

Hvordan man overlever en grim dag

Lad os se det i øjnene, alle har dage hvor de bare føler brutto. De fleste dage du er charmerende, velklædt og optimistiske, men hver gang i et stykke tid den grimme fe rører dig med sin tryllestav mens du sover og du vågner op som en helt anden version af dig selv. Dit tøj ikke passer lige, du er mærkelig eller blege og hvad er det funky cowlick på den side af dit hoved? Gå ikke i panik, der er måder at komme igennem en off-dag udover opholder sig i sengen.

Instruktioner

• Holde det simpelt. Du kan have trang til at overkompensere for en grungy dag af hober sig på makeup eller iført en outfit, som du mener vil gøre du ser bedre ud end du føler. Gør det ikke - nøglen til at føle sig mere komfortable er at holde sig til de ting, der virker. Bære din yndlings flatterende outfit, komfortable sko og holde hår og makeup, pæn og enkel.

• Brug musik til at ændre dit humør. Mens du får klar, sat på nogle musik. Det behøver ikke at være optimistiske; at vælge et lydspor, som passer til dit humør kan give dig tilladelse til at udtrykke, hvad du føler. I det mindste, et fantastisk stykke musik kan skubbe dig ud af en funk - i bedste fald det kan hjælpe dig udtrykke følelser du har holdt inde.

• Bruge tid med en rigtig ven. Prøv at klemme i ansigt tid eller en telefon-session med en person, der virkelig kender dig. En sand ven har sikkert set du dit bedste og værste, så du ikke føler du er nødt til at være "på". Jamre, græde, grine eller raseri: med en nær ven kan du lade det ud eller i det mindste grine på din grusomme stemning med en anden.

• Mix din rutine. Nogle gange en rutine kan være en trøst - nogle gange kan det være kvælende. Hvis du føler dig syg eller angst, har væsen bekvemmeligheder en selvstændig beroligende virkning, men hvis du har været at se for meget TV, arbejder for hårdt eller tilbringer en masse tid alene, skal du muligvis lidt stimulation. Hvis du altid går til den samme coffee shop til din morgen latte, tage en omvej til helsekost butik og få fat i en økologisk smoothie i stedet. Hvis du normalt ramt fitnesscentret efter arbejde, gå en tur i parken eller biblioteket og bare folk se; du ved aldrig, hvad inspiration kan ramme når du bryde ud af din daglige skure.

• Få ud af dit eget hoved. Det er nemt at tilbringe en hel dag holder øje om vores egen frygt, mangler og usikkerheder, men nogle gange alt hvad du behøver er at fokusere på en anden. Prøv at tænke på en god gerning, du kan gøre for en person, du kender, der kæmper. Kunne du sende blomster til en ven, der kæmper en kronisk skade eller sygdom? Måske kan du løse give en ægte kompliment til hver person, du taler med i dag. Tricket er at jar din tankegang ud af dens negative loop ved at fokusere på flere eksterne tanker.

Tips & advarsler

  • Hvis alt andet fejler, Forkæl dig selv med noget særligt. Det behøver ikke at være dyrt: bare noget useriøst, der bringer dig glæde, som en slikkepind, Hello Kitty klistermærker eller en rød paraply.
  • Hvis en dyster stemninger fortsætter, kan duft har en kraftig indflydelse på følelser. Gennemse et stormagasin parfume midtergang eller prøve æteriske olier på en hel fødevarer markedet. Lavendel, rose, pebermynte og geranium er kendt for at have humør-styrke egenskaber.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com