Supermodel skønhed Tips

Supermodel skønhed Tips

Supermodeller er typisk betragtes som nogle af de smukkeste kvinder i verden, og mens ugeblade og reklamer kan bruge airbrushing teknikker til at slette ethvert skønhedsfejl, der kan findes, supermodeller, hvordan at tage sig selv så de altid se deres bedste. Mange supermodeller dele tips og tricks med hinanden, der hjælper med at holde deres hud ser glat og lyse eller deres makeup ser fejlfri. Mens den gennemsnitlige kvinde ikke kan have at bekymre sig om paparazzi følge hende hver bevægelse, kan disse supermodel skønhed tips hjælpe hende se hende bedst, når du går til arbejde, skole eller en pigeaften ud.

Starter indefra og ud

De fleste supermodeller abonnere på teorien om, at for at se dine bedste på ydersiden, du har til at tage sig af dig selv på indersiden. Ordentlig kost og motion er en del af alle modeller regimer. Drikke seks til otte glas vand om dagen holder dig hydreret og hjælper med at holde huden klare og lyse. Nogle supermodeller anbefale kokos vand, som fugter som almindelig vand, men også indeholder mange vigtige mineraler. Vitamintilskud er en anden måde at holde håret, hud og negle ser sund. Biotin, zink, lutein og fedtsyrer kosttilskud kan være til gavn for hår, hud og negle.

Brug solcreme hver dag

For at holde deres hud glat og fri for misfarvning, afhængige supermodeller solcreme til at beskytte dem mod solen. Stråler fra solen forårsager huden til at producere mere melanin, et stof, som producerer mørk pigment. Brug solcreme med en SPF på mindst 15 dagligt forhindrer solskader og reducerer din risiko for hudkræft. Når supermodeller ønsker at se garvede, bruger de selvbruner produkter eller bronzers for at få et mørkere udseende uden at risikere solskader.

Åbne øjne med en øjenvipper Curler.

Når de ønsker at se mere vågen, anvende supermodeller ofte hvide eller beige eyeliner langs den indre rand af deres nedre øjenlåg at gøre øjne pop. Ved hjælp af en øjenvipper curler før du anvender mascara hjælper åbne op i øjet. Supermodeller også stole på sort mascara til at forlænge og tykkere deres piskeslag for at henlede opmærksomheden på deres øjne.

Forme dine bryn

Mange supermodeller understrege betydningen af korrekt vedligeholdte øjne, fordi de kan dramatisk ændre strukturen af dit ansigt. Hvis du er bange for alt pincet i hjemmet, har dine bryn, formet af en professionel på en salon. Som dine bryn vokse tilbage i, kan du følge den figur, som professionelt har lavet uden bekymrende omkring over plukning. Nogle kosmetiske virksomheder sælger også pande stencils, så du kan spore figuren over din egen pande med eyeliner og simpelthen pluk væk de hår, der ikke passer inden for de blyantsrettelser linjer.

Prøv røget øjne for en aften i byen

Til en sexet aften look, mange supermodeller anbefaler brug af øjenskygge til at skabe en røget look til øjnene. Den mørke, ulmende makeup henleder straks opmærksomheden på øjnene, som er, hvad mange kvinder ønsker. Hvis du vil oprette en røget øjet, skal du bruge blyant eyeliner i sort eller grå til linje din øvre og nedre lash linjer og tvære liner med en vatpind. Derefter feje en mørk skygge, grå, brun, grøn eller navy, over øjet låget og ind i den krølle, og sørg for at blande så der er ingen hårde linjer. Brug en lys nuance for at fremhæve pande knoglen og det indre hjørne af øjnene. Afslut med et lag af sort mascara. Sørg for at bruge concealer under øjnene bagefter fordi øjenskygge kan falde under under ansøgning og give udseendet af mørke rande.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com