Erstatninger for tørrede kikærter

Erstatninger for tørrede kikærter

Kikærter er lækre bælgfrugter anvendes i mange indiske, mellemøstlige og marokkanske opskrifter. De er princippet ingrediens i hummus, falafel og mange supper. Også kendt som ceci og garbanzo bønner. disse lille beige bælgfrugter er fyldt med protein og har en rig nøddeagtig smag. Selvom kikærter er en lækker super mad, kan arbejde med tørrede kikærter være meget tidskrævende, at erstatninger.

Dåse eller friske

Kikærter er også tilgængelige på dåse. Dåse kikærter er forkogte og klar til brug. Når du arbejder med en opskrift, der opfordrer til tørrede kikærter, er en kop tørrede kikærter lig med to og en halv kopper kogt (eller dåse) kikærter. Skyl dåse kikærter for at reducere natrium bruges i den forarbejdningsprocessen.

Kikærter er også tilgængelige frisk i mange mexicanske eller speciale markeder. Tilberede frisk kikærter før du bruger i opskrifter. Springe iblødsætning processen med friske kikærter, der skal bruges, når du bruger tørrede kikærter. Dette vil spare timer af tid, når du foretager en hurtig opskrift.

Great Northern bønner

Great northern bønner er en stor hvid bønne, der ligner formen på en lima-bønne. Great northern bønner tilbyder stor som en erstatning for kikærter på grund af deres ligheder i farve, en delikat og nøddeagtig smag, der minder om kikærter.

Lima bønner

Lima bønner, også kendt som smør bønner, Madagaskar bønner eller voksbønner, er også erstatninger for tørrede kikærter. Fås i både små eller større sorter, lima-bønne tilbyder fleksibilitet i madlavning. Selvom disse bønner er en smule svært at fordøje og ikke meget godt, når dåse, giver deres nøddeagtig smag en solid alternativ til kikærter.

Fava Bønner

Fava bønner er også kendt som bønner, smør bønner, Windsor bønner, hestebønner, dansk bønner eller habas. Med en stærk kødfuld smag er disse bønner tilgængelig på dåse, tørrede eller frosne. Skræl deres voksagtig hud før du spiser, og bruge som en erstatning for kikærter i enhver opskrift. Bemærk Når krydderier, deres smag er lidt federe end kikærter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com