Sådan forberede haven snegle for at spise

Sådan forberede haven snegle for at spise

De fleste mennesker ikke klar over, at den fælles haven sneglen er mere end en skadedyr, det er en gourmet fødeemne. Helix aspersa, fælles vestlige haven sneglen, er en tæt fætter af kommercielt hævet franske sneglen, Helix pomatia. I Frankrig er to omtales som "petit gris" eller "lille grå" og "gros blanc" eller "stort hvidt." Legenden siger, at en franskmand importeret dem i Californien i et forsøg på at hæve dem som en gourmet afgrøde. De kan også have koblet en tur med de vin vinstokke, der blev importeret fra Europa. Det er ligegyldigt, de er vest og syd i stort tal. Østlige USA og Canada er hjemsted for Cepaea, en anden velsmagende sort. Alle bør høstes på det voksne stadium, når de er større end en tomme lang og har en læbe på forenden af skallen, hvor det kurver over nakken. To uger efter rengøring og fodring resultater i ren aromatiseret, fedt snegle, meget lækrere end de dåse sorter, der er tilgængelige.

Instruktioner

Sådan forberede haven snegle for at spise

• Start ved at placere to af dine mursten i et beskyttet område i din have, hvor snegle hænge ud. Plads i bestyrelsen på tværs af dem. Checke ind tidligt om morgenen og skulle du have snegle klynger sig til undersiden af dit bord. Beslutte hvor mange snegle du skal, generelt omkring et dusin per person. Samle dem omhyggeligt for at undgå at beskadige dem eller deres skaller. Holde indsamling indtil du har nok.

• Placere dine to mursten i tanken, og derefter sætte bord på toppen af mursten. Placer underkopper øverst på brættet. Fylde en tallerken med rent vand, den anden med en blanding af din kerner. Læg strimlet salat i bunden af buret. Supplere salat med friske urter til at tilføje ekstra smag. Du kan også bruge vin til en del af vandet. Tåge alle meget let med vand, derefter placere din snegle inde. Anbring dækslet på toppen og vægt det med den tredje mursten.

• Ændre vand, korn og salat hver dag. Tåge på indersiden af buret let hver dag. Snegle vil "udskille" en masse hver dag, og du vil dem, der lever i et rent bur. Fortsæt denne proces for to uger. Fjern alle døde snegle, så snart du finde dem.

• Fjerne salat og korn, men holde vandet rent. FORSIGTIGT fjerne snegle og vaske dem forsigtigt i rent vand. Erstatte i renses buret. Forlade snegle med vand kun i to dage.

• Bring to gallon af vand til en byld. Sætte din snegle i det kogende vand og rør dem meget forsigtigt i fem minutter. Dræn dem, derefter fjerne snegle fra deres skaller. Vask sneglen kød flere gange i eddike og vand (en kop eddike til to gallon vand) for at eliminere tilbageværende slim. Drain, derefter koge i en halv time i vand med hvidløg og dit valg af urter, salt og peber.

• Hvis lagring skaller, kog dem i en time i en gallon af vand og en kop bagepulver. Lad afløb og tørre natten over.

• Fortsætte med enhver opskrift, enten hakke kød eller forlader dem hele. Franske bevare normalt skaller til præsentation, men andre kulturer tjene dem sauced i små bagning retter. De er en populære spanske tapas tallerken. Kontroller, at du tjene med masser af godt brød til dyngvåd smør og juice.

Tips & advarsler

  • Amerikanske snegle har typisk sarte skaller. Drys lidt af knust østers shell calcium over bunden af deres bur. Du kan finde det på feed butikker hvor det er solgt til styrke kylling æggeskaller.
  • Du kan købe tomme skaller til at bruge, hvis du ikke ønsker at genere. Købte skallerne er generelt meget stærkere.
  • Hvis bruger større købt skaller, sætte to snegle i hver shell.
  • Præparatet er forholdsvis enkel. Se det i øjnene, noget med hvidløg, smør og urter er bundet til at være godt!
  • Brug ikke nogen pap eller papir. Snegle vil tygge lige igennem den.
  • Sørg for at din bur er godt beluftet på alle tidspunkter. Holde i en kølig, skyggefulde placering.
  • Holde buret rent dagligt.
  • Salt ikke snegle før aflivning og madlavning, det er grusomt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com