Hvordan man kan rette din sætte greb

Hvordan man kan rette din sætte greb

Som med alle sportsgrene, er fundamentals af golf det vigtigste. En af de hårdeste af disse færdigheder til master lægger. Sætte er en færdighed, der kan narre selv de professionelle spillere til tider. Denne sidebemærkning, korrigere din sætte greb kan have en dramatisk og positiv effekt på din sætte spillet. Med et par små justeringer og nogle praksis, kan du ændre tilstand af dit spil og måske imponere endnu et par af dine venner.

Instruktioner

• Undersøge din læg. Du skal først vurdere problemet, før du justerer din sætte greb. Gå ud til en praksis hul og ramte et par sætter. Gode golfspillere skal vise nogle sammenhæng med deres sætter, selv om de mangler skud. Hvis din sætter er over hele, er det et klart tegn på, at du skal ændre noget.

• Stop gribende som du rammer en magt skudt. Spil golf er et meget nuanceret bestræbelse, og derfor, du kan ikke bruge den samme greb hele tiden. Mange novice golfspillere bruge en greb og en greb, hvilket er normalt power greb de brug for magt skud når teeing off.

• Greb din putter med livline på din venstre hånd. Nu, du har set de problemer forårsaget af at have en dårlig sætte greb og forstå hvad man ikke skal gøre når de lægger, kan du nu lære hvordan man korrekt greb din putter. Vinkel håndleddene nedad og flytte putter greb ind livline på din venstre hånd. Dette vil minimere din håndleddet bevægelse, maksimere din konsistens og gøre din sætter på målet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com