Sådan Stop lugt fra dine armhuler

Fikse op din underarm område og undgå pinlige situationer ved at stoppe uønskede underarm lugt, før det begynder. Underarm lugt kan dreje ind i en akavet situation for ikke kun dig, men andre som sidder i nærheden af dig. Heldigvis er der øjeblikkelig, langsigtet og forebyggende foranstaltninger at tage for at undgå uønsket opmærksomhed til dine arme. Årsager til underarm lugt kan variere fra medicinske tilstande til dårlig hygiejne; derfor tage sig af din krop og vedligeholde din samlede personlige sundhed.

Instruktioner

• Bade dagligt eller to gange om dagen for maksimale resultater. Badning, eller brusebad, vil bidrage til at befri kroppen af bakterier, der kan bygge i løbet af natten eller dagen fra sveden. Bakterier trives i fugt-rig steder, såsom dine armhuler på en varm dag og din genitale område. Holde området frisk og ren af iblødsætning i et varmt bad med 3-kopper af ren tomatsauce, foreslår sundhed 911. Tomatjuice vil modvirke med bakterier til at neutralisere lugt. Dræne vand, skyl din krop og krat dine arme med en sæbe fyldt vaskeklud at fjerne eventuelle ekstra bakterier.

• Bære løstsiddende tøj i løbet af dagen, især på varme dage, for at forhindre underarm lugt. Sundhed 911 antyder iført tøj lavet af alle naturlige fibre, og undgå Tekstilstof fremstillet med syntetiske stoffer, fordi de ikke trække vejret godt og vil bevare lugt og bakterier. Vask tøjet ofte, især hvis du sveder i tøj eller overdrevent.

• Se din kost for at hjælpe med uønskede underarm lugt. Visse fødevarer kan forårsage lugt fra dine armhuler, disse fødevarer kan omfatte visse former for kød, hvidløg, kaffe, drinks og krydderier. Hold styr på din lugt og skrive ned hvad du spiser efter du lugte lugten. Du kan muligvis ikke spiser hvidløg uden efter effekten af underarm odor; Derfor planlægge på forhånd hvis du ved du vil spise hvidløg for at sikre du ikke lugte bagefter. Ud over at holde styr på mad, drikke din anbefalede otte glas vand om dagen for at hjælpe flush ud af din krop.

• Anvende et naturligt middel til din underarm. Soak bomuld bolde i hvid, destilleret eddike og anvende på din underarm område for tre minutter. Eddike vil opløse den underarm lugt øjeblikkeligt. En anden mulighed er at anvende bagepulver eller majsstivelse, til området under armene i stedet for deodorant. Bare drys en lille mængde til området og lad det sidde i et par minutter.

• Bland en opløsning af 1 tsk af brintoverilte med 1 kop vand og vaske din armhule. Hvis lugten fortsætter, skal du tilføje flere hydrogenperoxid til vand.

Tips & advarsler

  • Bære baby vådservietter med dig til at tørre dine armhuler i tilfælde af en nødsituation.
  • Tage et dampbad eller sauna til at hjælpe med at befri kroppen af toksiner.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com