Roere vs løbere

Når du forsøger at vælge mellem en sport og en anden for sjov eller fitness, er en stor del af ligningen din personlige nydelse. Hvis du ikke kan lide hvad du gør, er du ikke tilbøjelige til at holde gør det. Hvis du forsøger at afgøre, om kører eller roning er for dig, der er ingen grund til at du ikke kan gøre lidt af både når stemningen slår. Men hvis du sammenligner kropsformen og andre funktioner af løbere versus roere, vil du finde at de er helt forskellige sportsgrene, der fremkalde meget forskellige resultater.

Muskler brugt

Når det kommer til kroppen områder og muskler aktivt rekrutteret, bruger roning dine skuldre, ryg, core, biceps og triceps samt dine benmuskler, herunder din gluteals quadriceps og hamstrings. Roning er i virkeligheden en cardio øvelse såvel som en styrke-træning træning. Kører, på den anden side mere fokuseret specifikt på dine ben, arbejder din gluteals, quadriceps, hamstrings og kerne, tilbyder mere cardio men mindre muskel styrke.

Kropsform

Når kommer til kropsform, roere tendens til at have en mere tonet, muskuløs figur samlede, mens afstanden løbere--ikke tælle sprinterne--tendens til at være tyndere, tonet udseende kun på den nederste halvdel. Når du taler om eliteidrætsudøvere i olympiske niveau konkurrencer, har sport videnskabsfolk ikke noget problem, picking løberne fra roere; hvert, synes det, er født med en bestemt kropstype, der gør dem mere tilbøjelige til at lykkes i sporten. Højt niveau roere er normalt omkring 6 fod, 5 inches høj og omkring 215 pounds, mens afstanden løbere er 1 fod kortere end det og meget lettere, sagde motion fysiolog Stephen Seiler i en artikel i "Indersiden videnskab." I tilfælde af elite sportsfolk, er en person, der er meget god til en sport ikke tilbøjelige til at være på elite niveau på en anden--selvom der skulle holde den gennemsnitlige person fra at forsøge enhver sport, der holder dem aktive.

Kalorieforbrænding

Ifølge MayoClinic.com med "kalorier brændt" er diagram, kører brænde flere kalorier i timen, i en generel forstand. For en person, 160-pund, vil du brænde 606 kalorier kører i et tempo, 5 mile pr. time i gennemsnit. I mellemtiden, stationære roning, brænde 438 kalorier i timen i gennemsnit for vedkommende samme størrelse. Det er nok indlysende, hvorfor kører forbrænder flere kalorier. Når du kører, er du ansvarlig for at flytte hele din krop gennem rummet, der henviser til, at når du roning, du sidder, og i forbindelse med stationære roning, du har en dejlig, glidende spor for at hjælpe fremdrive din krop frem og tilbage. Det betyder, når du sammenligner roere versus løbere at løbere kan have til at bruge mindre tid på deres valgte aktivitet for at få den samme kaloriefattige brænde.

Tid og intensitet

Når du ser på et diagram, der viser antallet af kalorier brændt under en øvelse, er det altid vigtigt at huske, at hver person vil være forskellige og opfører sig på forskellige måder under træningen. Antallet kalorier du forbrænder i løbet af nogen form for fysisk aktivitet er afhængig af mængden tid du lægger i din overordnede form og den intensitet, hvormed du gøre træningen. Den nederste linje er, at du kan være den person, der brænder flere kalorier roning end du kører, blot fordi du putter mere intensitet i flugt. Hvis du prøver at beslutte, om du ønsker at være en runner eller en roer, også huske er at roning en skånsomme øvelse, mens løb er absolut høj-effekt. Hvis du er den person med ledsmerter eller gigt, roning maj være et bedre valg for dig--bare være sikker på at give det dine alle.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com