Hvordan får jeg en sudanesiske visum fra Australien?

Hvordan får jeg en sudanesiske visum fra Australien?

Visum er en form for juridisk dokumentation, der gør det muligt for internationale rejsende ind fremmede lande. Om formålet med besøget er for arbejde, fornøjelse eller opholdstilladelse, giver visum mennesker med ret til at bo på en destination for en forudbestemt tidsrum. Processen for at udfylde en ansøgning for sudanesiske visum er det det samme for alle udlændinge, herunder australske borgere. De er forpligtet til at have personlige eller erhvervsmæssige bånd i Sudan for at få deres ansøgning materialer indsendt personligt i Sudans udenrigsministerium.

Instruktioner

• Print og komplet udgør den sudanesiske visumansøgning (Se ressourcer).

• Forbered dig på at indsende en signeret pas sammen med en nyere 2 - 2-tommer fotografi i farve. Det skal vise en forreste udsigt over dig selv og mod en almindelig/lys baggrund. Sikre, at passet er gyldigt i mindst seks måneder ud over dit planlagte ophold i Sudan.

• Opnå en officiel invitation fra en sudanesiske sponsor, der forklarer dit forhold til dem og formålet med din rejse. Sponsorer kan omfatte slægtninge, venner og virksomheder i Sudan. Oplysninger, der kræves i brevet er længden af dit ophold, ophold og personlige kontaktoplysninger.

• Spørg din sponsor derefter registrere dit besøg hos Udenrigsministeriet i Sudan. Ministeriet officielle invitationen sendes direkte til den sudanesiske konsulat.

• Give en rejseplan eller en kopi af en flybillet som bevis for afgang. Også give en kopi af din bekræftede hotel eller cruise reservation, hvis de anvender. Ellers er et brev fra en hosting relative eller ven påkrævet hvis de leverer din feriebolig.

• Har din underskrevet ansøgning og officielle dokumenter, der forelægges personligt til Udenrigsministeriet i Sudan. Alle betalinger skal indgå i papirarbejde; din sponsor, arbejdsgiver, business partner, hotel eller rejsebureau i Sudan er alle støtteberettigede ansøgere for at tage din ansøgning til ministeriet.

• Giver mulighed for fire til seks uger for dit visum skal behandles. Rush levering og redningstjeneste kan være tilgængelige mod et ekstra gebyr.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com