Sådan Fortæl Hvis løbesko skal udskiftes

Sådan Fortæl Hvis løbesko skal udskiftes

Vide, hvornår at erstatte dine løbesko kan være så nemt som at genkende tegn på slid og holde styr på hvor ofte du bruger dem. Sliddet på din løbesko stiger, falder deres samlede støtte, som kan forårsage muskel og fælles stamme, smertefulde hård hud og endog alvorlig skade. Selv om løbesko bære forskelligt og i forskellige tid for alle, kan lære fælles områder af slid og kilometertal retningslinjer hjælpe dig fortælle, hvornår det er tid til at udskifte din par.

Instruktioner

• Vurdere tilstanden af hæl greb og indersål for komfort og slid. Hvis hæl greb, placeret på indersiden af skoen, er slidt og understøttende plast eller materialer viser, kan det forårsage smertefulde hård hud og resultere i en akavet og potentielt sårede skridtlængde. Hvis indersålen er slidt i ethvert område, kan støtte være ujævn og resultere i ømme muskler og led.

• Du kan finde mærkbar slidbane slid. Typisk, slidbane slid kan anerkendes som flad eller slidte rygge på bunden af din løbesko. Det kan være lettere at få øje på mængden af slidbanen slid dine sko har afholdt ved at sammenligne begge sko slidbaner side-by-side. Slidbane slid kan resultere i ujævn støtte og reduktion af greb, som kan både føre til skade.

• Kontrollere mellemsål af du løbesko, beliggende mellem hælkappe og ydersålen på ydersiden af skoen, til horisontale folder på grund af gentagne pres. Hvis Mellemsålen er krøllet, er dine løbesko støtte mangelfuld.

• Bemærk, hvor ofte og hvor langt du kører på en ugentlig basis. Ifølge Road Runner sport, skal dine løbesko vare mellem 350-500 miles, med hensyn til hvor ofte de er brugt. Road Runner Sports foreslår at erstatte løbesko årligt hvis kører i dem to gange om ugen, hver seks måneder, hvis brug er fire gange om ugen og hver fjerde måned, hvis brug er daglig.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com